Akinek terhesség alatt súlyos hányása volt, mikor múlt el és egy nap hányszor hányt?
Figyelt kérdés
Elvagyok keseredve nagyon súlyos hanyasom van napi 15x akár és ez már 3 hete igy megy most 9 hetes vagyok és eljutottam oda hogy éhség hányingerem van amitől nemtudok hányni csak a gyomrom fáj és hiába eszek akkor is ugyan az hányok :(2015. febr. 1. 20:51
1/8 anonim válasza:
Én 3 hónapos terhesen kezdtem el hányni napi 50-szer. Kórházba kerültem , ahol 6 hónapot töltöttem infúzión. 10 kilót fogytam.Rh összeférhetetlenség és toxikózis miatt, és ezt is ki lehetett bírni, mert a gyerekért mindent. Egészséges fiam született. Menj orvoshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Angliaba elek itt azt mondjak hogy lehetetlen a kiszaradas es napi 100x is normalis a hanyas
2015. febr. 1. 21:18
3/8 anonim válasza:
Ismerősöm végighányta a terhességét. Azt nem mesélte, hogy egy nap hányszor, csak azt hogy egészen addig a pillanatig tartott, míg a fia kibújt, utána elapadt. Egyébként az első terhességénél nem volt ilyen problémája, egyszersem hányt (akkor lánya lett amúgy)
4/8 anonim válasza:
Én 8 hetesen kezdtem hányni napi 6-7 szer 5 hónapos koromig -12kg-nál tartottam. Aztán elkeztem hízni 8,5 kg-val szültem. És végighánytam az egész terhességem. A terhesvitamin is
kijött belőlem. Még a szülőszobán is kitaccsoltam :) hála istennek az infúziót én megúztam csak annyi volt,hogy vérszegény lettem arra kellett vasat szednem. A babának nem volt semmi baja 3040g mal született és makk egészséges. Sajnos a terhesség ezzel jár :(
5/8 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy lehetetlen a kiszáradás, ha kijön belőled minden folyadék, ugyan mi a fenétől ne száradnál ki?
Napi 15 hányással már rég kórházban kéne lenned!
6/8 A kérdező kommentje:
Pedig telleg nem csinalnak semmit...ma 19x hanytam mar :(
2015. febr. 1. 23:47
7/8 anonim válasza:
Ez az Anglia... ott nem nagyon ugrálják körbe a kismamákat. Szerintem is menj vissza mégegyszer.
8/8 A kérdező kommentje:
Voltam ma is a GP-nel es azt mondtak mennyek mindennap ha akarok ez akkor is termeszetes lesz :(
2015. febr. 2. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!