Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek terhesség alatt súlyos...

Akinek terhesség alatt súlyos hányása volt, mikor múlt el és egy nap hányszor hányt?

Figyelt kérdés
Elvagyok keseredve nagyon súlyos hanyasom van napi 15x akár és ez már 3 hete igy megy most 9 hetes vagyok és eljutottam oda hogy éhség hányingerem van amitől nemtudok hányni csak a gyomrom fáj és hiába eszek akkor is ugyan az hányok :(

2015. febr. 1. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónapos terhesen kezdtem el hányni napi 50-szer. Kórházba kerültem , ahol 6 hónapot töltöttem infúzión. 10 kilót fogytam.Rh összeférhetetlenség és toxikózis miatt, és ezt is ki lehetett bírni, mert a gyerekért mindent. Egészséges fiam született. Menj orvoshoz.
2015. febr. 1. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Angliaba elek itt azt mondjak hogy lehetetlen a kiszaradas es napi 100x is normalis a hanyas
2015. febr. 1. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerősöm végighányta a terhességét. Azt nem mesélte, hogy egy nap hányszor, csak azt hogy egészen addig a pillanatig tartott, míg a fia kibújt, utána elapadt. Egyébként az első terhességénél nem volt ilyen problémája, egyszersem hányt (akkor lánya lett amúgy)
2015. febr. 1. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 8 hetesen kezdtem hányni napi 6-7 szer 5 hónapos koromig -12kg-nál tartottam. Aztán elkeztem hízni 8,5 kg-val szültem. És végighánytam az egész terhességem. A terhesvitamin is

kijött belőlem. Még a szülőszobán is kitaccsoltam :) hála istennek az infúziót én megúztam csak annyi volt,hogy vérszegény lettem arra kellett vasat szednem. A babának nem volt semmi baja 3040g mal született és makk egészséges. Sajnos a terhesség ezzel jár :(

2015. febr. 1. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy lehetetlen a kiszáradás, ha kijön belőled minden folyadék, ugyan mi a fenétől ne száradnál ki?

Napi 15 hányással már rég kórházban kéne lenned!

2015. febr. 1. 23:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Pedig telleg nem csinalnak semmit...ma 19x hanytam mar :(
2015. febr. 1. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az Anglia... ott nem nagyon ugrálják körbe a kismamákat. Szerintem is menj vissza mégegyszer.
2015. febr. 2. 08:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Voltam ma is a GP-nel es azt mondtak mennyek mindennap ha akarok ez akkor is termeszetes lesz :(
2015. febr. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!