Ancsi1991 kérdése:
Súlyos fogíny gyulladás 22 hetes várandósan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 hetes vàrandós vagyok és kb 1 honapja gyulladt be olyan szinten az inyem hogy csak inni tudtam...a fogorvos lekezelte és jobb lett de ma megint fàj feszit és nagyon viszket...Paradontaxot gengigélt és szàjöblitöt is hasznàlok. Volt valakinek ilyen? :/2014. nov. 18. 14:19
1/6 anonim válasza:
Én is 22 hetes vagyok. Ilyenem nem volt, de fogínyvérzés igen. Én fogkrém + fogselyem + szájvizet használok. Szerintem menj el újra ha nem javul, esetleg másik dokihoz ha a mostani nem próbálkozik új dolgokkal.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon vérzik. Köszönöm hogy irtàl :)
2014. nov. 18. 14:47
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt, 36 hetesen. Ugyanolyan durva, mint a Tiéd. A fogorvos leszedte a fogkövet (szerinte attól volt), és azt mondta, hogy legalább napi 3x nagyon erősen mossak fogat, nem baj, ha vérzik. Meg kaptam egy Dologel nevű krémet, nem tudom, hogy melyiktől, de 4-5 nap alatt teljesen elmúlt.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is leszedte a fogkövet és el is mult kb 1 hétre de most megint visszajött pedig a fogdoki szerint egyik fogam se problémàs.
2014. nov. 18. 15:08
5/6 anonim válasza:
Nekem 24.hetesen volt durva fogínygyulladásom, én elmentem egy szájsebészhez, aki felírta az Aktil 375-öt, mire beszedtem, el is múlt. Nekem pluszba javasolta még a szájvizet, de hánytam az ízétől, sőt, mentolos fogkrémet sem használtam (helyette citromosat) mert meghányatott, így csak annyit mondott, hogy az antibiotikumot szedjem be, mert többet ártok, ha nem szedem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtàl :)
2014. nov. 19. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!