Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keresek másik védőnőt?

Keresek másik védőnőt?

Figyelt kérdés
Volt 2 éve egy vetélésem 21 hetes voltam és szóltam a védőnőnek hogy nincs rendben valami azt tanácsolta menyek a dokihoz aztán sajnos bekövetkezett a baj és nagyon rosszul eset hogy 2 hét is eltelt nem érdeklődőt utánam hogy mi is történt velem ,majd én szóltam hogy nem fogok többet menni mert már nincs baba .Most örömünkre terhes vagyok és nem tudom mit csináljak nem szívesen mennék hozzá emiatt viszont addig nagyon aranyos volt és unokatesómnak is ő a védőnője ő meg van vele elégedve .Tik mit tennétek ilyen helyzetben köszi előre a válaszokat
2010. febr. 9. 18:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Végképp nem értelek.. Amiatt nem mennél hozzá mert azt mondta menj a dokihoz? Az meg hogy nem érdeklődött szerintem nem is elvárható, nekem is úgy van hogy akármi történik nekem kell szólni.Ha megszülsz sem ő fog hívogatni hogy na mi van már hanem neked kell értesíteni. szerintem emiatt felesleges lenne "váltani". És egyébként sem szabályos...
2010. febr. 10. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!