Keresek másik védőnőt?
Figyelt kérdés
Volt 2 éve egy vetélésem 21 hetes voltam és szóltam a védőnőnek hogy nincs rendben valami azt tanácsolta menyek a dokihoz aztán sajnos bekövetkezett a baj és nagyon rosszul eset hogy 2 hét is eltelt nem érdeklődőt utánam hogy mi is történt velem ,majd én szóltam hogy nem fogok többet menni mert már nincs baba .Most örömünkre terhes vagyok és nem tudom mit csináljak nem szívesen mennék hozzá emiatt viszont addig nagyon aranyos volt és unokatesómnak is ő a védőnője ő meg van vele elégedve .Tik mit tennétek ilyen helyzetben köszi előre a válaszokat2010. febr. 9. 18:48
1/11 anonim válasza:
A védőnőt nem választhatod meg, területenként van meghatározva, hogy ki lesz az.
2/11 anonim válasza:
Emiatt nem váltanék.Ha egyéb gondod nincs vele, én maradnék nála.Utánam sem érdeklődött soha a védőnőm, pedig sok problémám volt a terhességem alatt, voltam kórházban is, de én nem gondoltam rá,hogy utána ne hozzá járjak.
3/11 A kérdező kommentje:
úgy van hogy házi dokim is másik faluban van és oda járhatnák védőnőhöz többen vannak így már a házi dokival beszéltem erről csak annyi lenne még a hátránya hogy ha már meg lesz a baba akkor én kellesz vigyem és nem ő jön házhoz de végül is nincs mesze ez nem lenne akadály
2010. febr. 9. 18:55
4/11 anonim válasza:
Nagyon ritka lehet az olyan védőnő,aki lelkiismeretesen végzi a munkáját.Bele vannak fásulva,vagy tudom is miért,de nem igazán figyelnek.
5/11 anonim válasza:
ha most meg leszel vele elégedve, adj neki ajándékba egy tiket.
6/11 A kérdező kommentje:
bocsi mi az a tik ?
2010. febr. 9. 19:09
7/11 anonim válasza:
arra is gondolj ha véletlenül te nem tudsz menni hozzá és neki kellene de ő nem jön ki házhoz akkor mit csinálsz?aki ott van a közeledben neki meg kötelessége.
8/11 anonim válasza:
a tik a tyúk neve vidékiesen.
gondoltam tudni fogod, ha te is így fogalmaztál.
a "ti" helyett azt írtad, hogy tik.
9/11 anonim válasza:
...jáááájjj de pojjjénos voltál
Szerintem csak emiatt ne válts.lehet,hogy rosszabbat fogsz ki.
10/11 anonim válasza:
A házi dokid nagyon nagy tévedésben van, és vigyázzon, mert emiatt piszkosul megütheti a bokáját, ugyanis neki aztán végképp nicns köze ahhoz, hogy te melyik védőnőhöz jársz.
Nincs szabad választás, aki jutott, azt kell szeretni.
Amúgy sem értem, emiatt váltanál, ha egyébként nagyon aranyos???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!