Nektek hogy tetszik a hamarosan születendő gyermekünk neve?
Sokat gondolkoztam, hogy feltegyek-e egy hasonló kérdést, de aztán rájöttem, hogy pont nem érdekel, hogy vadidegenek mit szólnak a gyerekünk nevéhez.
Ha nektek tetszik, közösen a pároddal, akkor már nyert ügyetek van. S ameddig nem Platánia, Nintendo és Kalipszó a gyerek, addig nagy baj nem lehet a fejetekben. :)
Köszi a válaszokat,véleményeket! :)
a tehenes válaszolónak nem tudok mit mondani,egyébként nincs a családunkban Sarolta,mi választottuk :) Szerettünk volna egy egyedi nevet választani,lehet,hogy egy picit hosszú,de az én és a férjem keresztneve is az ehhez a vezetéknévhez :)
Szerintem nagyon szép neve lesz a kislányotoknak. Nekem a Sarolt verzió is tetszik.
2. kislányunknál felvetettem a férjemnek, de nem tetszett neki.
Jó választás. Aranyos név a Sarolta. :)
Végre egy anyuka aki nem Hanna, Lili, Noé és egyéb tucatnevet ad a gyermekének. És egyáltalán nem régi nagymamás név! Nekem egy volt osztálytársamat hívták így. :)
Gratulálok a babához !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!