Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Honnan lehet érezni...

Kismamák! Honnan lehet érezni hogy már befordult?

Figyelt kérdés

Van aki megérezte már hogy befordult faros babája?

Mit lehet ilyenkor érezni?hol rugdos vagy feszít vagy nyom?

2010. febr. 9. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy lent van a feje. Lehet kívülről érezni, meg látod majd hogy fent dudorodik a kis hegyes valaga :)
2010. febr. 9. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem sokan mondtak h ha lent érzem a csuklást akkor tuti nincs befordulva mert a baba nem a fejjéből csuklik hanem a hasából.naaa akkor lehet az én babám kész csoda mert én egész lent érzem és tuti h be van fordulva.38 h kismama
2010. febr. 9. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Én lent érzem a csuklást,és faros,a minap mondta a doki.
2010. febr. 9. 18:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem érzem a testrészeit tisztán,szóval arra nem építhetek...

32 hetesek vagyunk

2010. febr. 9. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Még ne izgulj hogy nem fordult be 32hetesen még ráér. Nekem be van már fordulva és egész lent érzem ha csuklik. De a kis kezével finomabban szokot kaparészni mig a lábával néha hirtelen rúg vagy nyujtozik és hosszan dudorodik a hasam. Nekem a 34.hétre fordult be és most már érzem hogy a feje is beilleszkedet de már 36 hetes.
2010. febr. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!