Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-33 hetes kismamák, hogy...

32-33 hetes kismamák, hogy vagytok? Babótok befordult?

Figyelt kérdés
Sziasztok! HOgy bírjátok az utolsó heteket? Nekem a babóm sajna még medencevégű fekvésben van, úgyhogy csak reménykednitudok, hogy lesz még elég helye megfordulni, és nem lesz belőle császár. Eddig plusz 9 kg-nál tartok. Esténként nagyon nehéz a hasam, olyankor már csak a fekvés marad. Egyre gyakrabban érzek nyilallásokat odalent, de hétfőn még teljesen zárt voltam. Így már sokszor meggondolom, el merjek-e menni valamerre, főleg tömegközlekedéssel. Ti hogy vagytok?
2009. ápr. 3. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 31+5 vagyok, a babócám izeg-mozog minden nap, néha már nem tudom mit is csináljak vele...nem úgy tűnik, mint aki be akar fordulni:(

Nekem is nehéz a pocak, néha mozdulni is nehezemre esik...a légszomj, a gyomorsav is kínoz...de már nincs sok hátra.:)

Kisebb méhösszehúzódások, görcsök vannak, de csak elvétve.

Sétálni szoktam, de egyre kevesebbet, mert nagyon elfáradok. Tömegközlekedés?? Csak ha nagyon muszáj, a rázkódástól sokszor bekeményedik a pocakom.

2009. ápr. 3. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia,én 33 hetes vagyok,a babám befordult.(remélem nem fordul vissza)Néha már fájdogál itt ott,derekam,hasam,csontjaim,de nem vészes.Aludni még tudok,bár esténkén pörgök mint a bugocsiga,nem találom a helyem.Már érzem hogy hamarabb fáradok,és a külső méhszájam még zárt,a többi értékemre egy 1-est irt a doki.Most egy kicsit mintha visszajött volna a depi ami terhesség elején volt,siros vagyok kicsit,és "paranoiás"aminek főleg a férjem issza meg a levét...Más is van igy?A szülést már várom,egyenlőre nem pánikolok.
2009. ápr. 3. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én 33 hetes vagyok! A babám már befordult jó pár hete! Sokat mocorog! Néha telejsen elfeformálódik a pocakom!

Sajna én 13 kg-nál járok! NAGYON nehéz ez az édes teher! Van már egy nagyfiam, de rá nem emlékszem hogy ilyen nehéz lett volna! De hát ez van! A szeméremcsontom már hónapok óta fáj, de iszonyatosan! A derekam akkor szokott megfájdulni, amikor sokat megyek, vagy mosogatok, és egyhelyben állok!

Nagyon várom már az időpontot, hogy a kicsilányomat a karomba tarthassam!

Boldog babavárást kívánok mindenkinek!

ÜDv.: 33 hetes kismama

2009. ápr. 3. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én holnap töltöm a 33. hetet én tegnap iszonyu rosszul voltam szerintem ez a hirtelen meleg! Sokat mozog a kisfiam föleg este mikor nézem a tv-t kinyomja magát itt-ott és nagyon édes:DD! Nekem már a 30.héten be volt fordulva remélem ez igy is marad:)!Én eddig 10 kg-ot hiztam de én megeszek mindent amit megkivánok,mert nemtudok ellenállni sajnos semminek:))!

Az alvás már nem ugy mint régen és néha a nagy pocakom is útban van nagyon hamar elfáradok már de azon kivül semmi bajom nincs és nagyon élvezem a kismamaságot:D!

A méhszájam nekem még zárt volt de jövöhéten megyek legközelebb nögyógyászhoz!

Már nem sok van hátra ugyhogy kitartás nektek:)!

2009. ápr. 3. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 31+4 hetes vagyok, elvileg a babám fejvégi fekvésű, de néha úgyérzem körbe forog a pocakomban, olyankor nagyon feszít! Tegnap a lábát dugta ki, úgyhogy meg tudtam tapogatni! Az éjszakák a rosszabbak, hajnal 3től 5ig általában fenn vagyok és malmozok, mert nem tudok visszaaludni, és sehogy sem kényelmes!Amúgy eddig nagyon jól éreztem magam a bőrömben, de most jött el a "bálna-érzés". Nyilalni nekem is szokott, de tegnap nézte a doki és zárt a méhszáj. Jövőhéten uh, már nagyon várom, pedig felvagyok rá készülve hogy 3 perces lesz, mert most nem magánrendelésre megyek. Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
2009. ápr. 3. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én tegnap töltöttem be a 32. hetet, és pont uh-n voltunk. A dokim meg "megnyugtatott" , hogy nem lesz egy pici baba (2220 g.) Gondoltam, az apja sem pici!! ))) Amúgy fejvégű már hetek óta, de amennyit ficereg, kizártnak tartom, hogy ne forgolódjon.

Nem tudom van-e még valaki így, de nálam visszatértek a reggeli rosszullétek. Az első 4 hónapot végighánytam

(-5 kg)aztán pár hónap nyugi, most meg megint elkezdődött. Ha egy kicsit sokat eszek, vagy nem esik igazán jól (nem a fogamra való), akkor őurasága addig rugdossa, piszkálja a gyomromat,és csinálja magának a helyet, amíg vissza nem jön a reggeli. Ma egy pár falat paradicsomos halat küldtem le, de nem tetszett, úgyhogy megszöktek a halacskák :))) Pokoli sokat mozog, az utóbbi időben ráadásul erőseket is, nagyokat is, és bizony sokszor fáj.

Ilyenkor elbeszélgetünk egy kicsit mi ketten, aztán úgyis azt csinál, amit akar!

Jó babavárást, és vigyázzatok magatokra!!!

2009. ápr. 3. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok pocakosok:D Én 33+5 hetes vagyok és igazán jól érzem magam,bár sztem ez a sok vas szurinak köszönhető,amit az utóbbi hetekben kaptam. Tele vagyok energiával. most hogy itt a szépidő nem birok magammal..ablakpucolás,virágátültetés kiültetés,meg ilyenek... aki meglát azt mondja nem vok normális. Ja én 23 kg-ot szedtem fel és mi sem várunk pici babát. 33 hetesen volt 2551gr. kb 1 hete hogy befordult a helyére,de annyit ficereg hogy kizárt hogy ott is maradjon:D Amivel nekem gondom van az az hogy rengeteget szurkál a hasam,és olyan mint ha forró égető tűvel bökdösnék...ill ugyan ezt érzem az egyik cicimben amit anno a fiamnál gyulladás miatt felnyitottak. a bálna érzés nálam is megvan,de tudom hogy lehetek még 50 kilós mint a fiam után,ugy hogy ez nem zavar kicsit se. Nem tudom eldönteni mi lenne a jobb. Ha már kinnt lene ez a hóhányó vagy maradna még...hiszen így sokkal mobilabb az ember... boldog babavását mindenkinek és csak bátran mindeki:D
2009. ápr. 3. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!