32-33 hetes kismamák, hogy vagytok? Babótok befordult?
Én 31+5 vagyok, a babócám izeg-mozog minden nap, néha már nem tudom mit is csináljak vele...nem úgy tűnik, mint aki be akar fordulni:(
Nekem is nehéz a pocak, néha mozdulni is nehezemre esik...a légszomj, a gyomorsav is kínoz...de már nincs sok hátra.:)
Kisebb méhösszehúzódások, görcsök vannak, de csak elvétve.
Sétálni szoktam, de egyre kevesebbet, mert nagyon elfáradok. Tömegközlekedés?? Csak ha nagyon muszáj, a rázkódástól sokszor bekeményedik a pocakom.
Sziasztok, én 33 hetes vagyok! A babám már befordult jó pár hete! Sokat mocorog! Néha telejsen elfeformálódik a pocakom!
Sajna én 13 kg-nál járok! NAGYON nehéz ez az édes teher! Van már egy nagyfiam, de rá nem emlékszem hogy ilyen nehéz lett volna! De hát ez van! A szeméremcsontom már hónapok óta fáj, de iszonyatosan! A derekam akkor szokott megfájdulni, amikor sokat megyek, vagy mosogatok, és egyhelyben állok!
Nagyon várom már az időpontot, hogy a kicsilányomat a karomba tarthassam!
Boldog babavárást kívánok mindenkinek!
ÜDv.: 33 hetes kismama
Sziasztok! Én holnap töltöm a 33. hetet én tegnap iszonyu rosszul voltam szerintem ez a hirtelen meleg! Sokat mozog a kisfiam föleg este mikor nézem a tv-t kinyomja magát itt-ott és nagyon édes:DD! Nekem már a 30.héten be volt fordulva remélem ez igy is marad:)!Én eddig 10 kg-ot hiztam de én megeszek mindent amit megkivánok,mert nemtudok ellenállni sajnos semminek:))!
Az alvás már nem ugy mint régen és néha a nagy pocakom is útban van nagyon hamar elfáradok már de azon kivül semmi bajom nincs és nagyon élvezem a kismamaságot:D!
A méhszájam nekem még zárt volt de jövöhéten megyek legközelebb nögyógyászhoz!
Már nem sok van hátra ugyhogy kitartás nektek:)!
Sziasztok, én tegnap töltöttem be a 32. hetet, és pont uh-n voltunk. A dokim meg "megnyugtatott" , hogy nem lesz egy pici baba (2220 g.) Gondoltam, az apja sem pici!! ))) Amúgy fejvégű már hetek óta, de amennyit ficereg, kizártnak tartom, hogy ne forgolódjon.
Nem tudom van-e még valaki így, de nálam visszatértek a reggeli rosszullétek. Az első 4 hónapot végighánytam
(-5 kg)aztán pár hónap nyugi, most meg megint elkezdődött. Ha egy kicsit sokat eszek, vagy nem esik igazán jól (nem a fogamra való), akkor őurasága addig rugdossa, piszkálja a gyomromat,és csinálja magának a helyet, amíg vissza nem jön a reggeli. Ma egy pár falat paradicsomos halat küldtem le, de nem tetszett, úgyhogy megszöktek a halacskák :))) Pokoli sokat mozog, az utóbbi időben ráadásul erőseket is, nagyokat is, és bizony sokszor fáj.
Ilyenkor elbeszélgetünk egy kicsit mi ketten, aztán úgyis azt csinál, amit akar!
Jó babavárást, és vigyázzatok magatokra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!