Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS mi történhet? 25 hetes...

SOS mi történhet? 25 hetes vagyok, és a héten derült ki, hogy férges a kutyám.

Figyelt kérdés

Eléggé közvetlen a viszony a kutyussal, szobakutya. Azt olvastam, hogy széklettel terjed, de... ugye a kutya nyalja magát, aztán megfogja a játékait, aztán...

A nőgyógyász szerint ezzel nincs probléma, még akkor sem, ha rám terjedt a féreg, de tapasztalatokra lennék kíváncsi. A házi orvosom praxisa alatt még nem találkozott férges kismamával, egyelőre nem tudja mi lenne a teendő. Székletet kell bevinni valami laborba, hogy kiderítsék átterjedt-e rám.

2010. febr. 9. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
3 havonta a jó gondoskodó gazdik féregtelenítik a kutyájukat.Mi is 3 havonta adunk a kutyáknak.300 ft. 1 tabletta,szóval nem nagy durranás.De szerintem se kaptad el,mert az 2-3 nap alatt kijön rajtad.Szóval ha hétfőn elkapod,csütörtökre,gilisztágat kakálsz.Ez nem lappang benned,v. ilyesmi,azt akkor észre veszed.2 tabletta kihajtja az emberből a férget.Harmadnapra már kutya bajod nem lesz.Szerintem ha nem kaptad el,akkor a babádnak sem lesz semmi baja.Bár szerintem amúgy se.Jó egészséget.:)
2010. febr. 21. 11:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is. Bennem nem volt semmi, de tegnap megint találtunk, a kutyáknál megtörtént a féreghajtás. És ijesztőek azok a dögök. :(

Persze tegnap óta viszket a sejhajom is, de valószínű csak pszichésen. Remélem.

2010. febr. 21. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nagyon félsz, akkor most egy pár napig egyél sok fokhagymát. Természetesen nyersen. Az hajtja a férgeket és így biztos nem lesz benned.

Ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz baj, akkor hidd el neki. Rosszabbat teszel a babának, ha idegeskedel.

2010. febr. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!