Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt így valaki a tershestesz-...

Járt így valaki a tershestesz-tel? Lent.

Figyelt kérdés

Ma teszteltem,sajna nem első vizeletből.Nézem a tesztet,és látható rózsaszín a 2-ik csík rajta,de a lényeg az,hogy hogy közben meg megjött.A tesztem tegnap totál nega volt.A vérzésem nem erős,görcs nincsen.

Járt így valaki?Lett baba,vagy nincs remény már?

Köszönöm a válaszokat.

2010. febr. 9. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én elvetéltem, amikor a + teszt ellenére megjött. Nem görcsöltem, nem volt erősebb a vérzés, csak tovább teartott. De talán, ha időben orvoshoz jutsz, tud rajtad segíteni, ha tényleg + az a + teszt. Nekem legalábbis rögtön mennem kell legközelebb, pont ezért.
2010. febr. 9. 16:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Dehogy pontozlak le!!!Miért?Azért mert megírod a véleményed?Nem!!!

Én a Te véleményedre is kíváncsi vagyok,úgy mint mindenki máséra!És köszönöm szépen,mert észrevettem Neked több tapasztalatod van ebben a témában!

A vérzésem mára annyi--vagyis idáig,--hogy fél tamponra lenne elegendő,annak ellenéra,hogy sűrűn cseréltem,de volt olyan is ,hogy totál fehéren láttam viszont.

Tudom,hogy holnap erősebb is lehet,vagy 10 perc múlva is,csak kicsit furi.

Megfogadom a tanácsodat,és HA nem lesz erősebb,vagy több,akkor 2 nap múlva fogok tesztelni megint.

De nem vagyok elkeseredve,mert folyamatoan minden hónapban megjön,ezért inkább már megszoktam--sajnos.

Csak azért ott van az,hogy azért bízakodom,hogy nem lesz erősebb,és a kedves válaszolónak is igaza lehet,hogy emlékezetből....

Köszönöm szépen a segítséget!

Ja!És remélem nem nagy baj,ha ide írtam ki,csak érdekel,hogy járt-e így valaki,és ott volt a baba.

2010. febr. 9. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Köszi,nem hiszem,hogy tapasztaltabb lennék,inkább a két gyermekem teszi,meg a pocimban növekvő harmadik babám:)

Nyugi én is jártam rosszul az ovu teszttel,terhesteszttel,sőt vetélésem is volt,úgyhogy tudom mit érezhetsz!

De én valóban csak azt írom a kérdezőknek,amit az eszem diktál,nem olyat,hogy húú tuti terhes vagy,stb.

Türelmesnek kell lenned,várd meg mi lesz a vérzés vége.

Teszt mehet 2 nap múlva,addíg sok pihenés.

2010. febr. 9. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia mi van veled?Teszteltél?Hogy vagy?
2010. febr. 11. 11:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs baba:(És már a mensim is múlik.Jó sok volt,és iszonyat darabos.Hétfőn irány spermavizsgálat,stb..,és én is megkapom az időpontot a laparoszkópiás műtétre.

Köszönöm az érdeklődést...:)

2010. febr. 12. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
én 4 et teszteltem 1negativ egy pozitiv egy negativ egy pozitiv.a doki aztmondta téves negativot adhat de téves pozitiv az nincs a hcg miatt.meg sajnos azt is mondta 100 nőből 20 ugy vetél el észre se veszi.egyszerűen csak kilöködik és mintha idő lenne megjön a menszi és észre se vetted hogy valami volt.
2010. febr. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!