Járt így valaki a tershestesz-tel? Lent.
Ma teszteltem,sajna nem első vizeletből.Nézem a tesztet,és látható rózsaszín a 2-ik csík rajta,de a lényeg az,hogy hogy közben meg megjött.A tesztem tegnap totál nega volt.A vérzésem nem erős,görcs nincsen.
Járt így valaki?Lett baba,vagy nincs remény már?
Köszönöm a válaszokat.
Dehogy pontozlak le!!!Miért?Azért mert megírod a véleményed?Nem!!!
Én a Te véleményedre is kíváncsi vagyok,úgy mint mindenki máséra!És köszönöm szépen,mert észrevettem Neked több tapasztalatod van ebben a témában!
A vérzésem mára annyi--vagyis idáig,--hogy fél tamponra lenne elegendő,annak ellenéra,hogy sűrűn cseréltem,de volt olyan is ,hogy totál fehéren láttam viszont.
Tudom,hogy holnap erősebb is lehet,vagy 10 perc múlva is,csak kicsit furi.
Megfogadom a tanácsodat,és HA nem lesz erősebb,vagy több,akkor 2 nap múlva fogok tesztelni megint.
De nem vagyok elkeseredve,mert folyamatoan minden hónapban megjön,ezért inkább már megszoktam--sajnos.
Csak azért ott van az,hogy azért bízakodom,hogy nem lesz erősebb,és a kedves válaszolónak is igaza lehet,hogy emlékezetből....
Köszönöm szépen a segítséget!
Ja!És remélem nem nagy baj,ha ide írtam ki,csak érdekel,hogy járt-e így valaki,és ott volt a baba.
Köszi,nem hiszem,hogy tapasztaltabb lennék,inkább a két gyermekem teszi,meg a pocimban növekvő harmadik babám:)
Nyugi én is jártam rosszul az ovu teszttel,terhesteszttel,sőt vetélésem is volt,úgyhogy tudom mit érezhetsz!
De én valóban csak azt írom a kérdezőknek,amit az eszem diktál,nem olyat,hogy húú tuti terhes vagy,stb.
Türelmesnek kell lenned,várd meg mi lesz a vérzés vége.
Teszt mehet 2 nap múlva,addíg sok pihenés.
Sajnos nincs baba:(És már a mensim is múlik.Jó sok volt,és iszonyat darabos.Hétfőn irány spermavizsgálat,stb..,és én is megkapom az időpontot a laparoszkópiás műtétre.
Köszönöm az érdeklődést...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!