Járt már igy valaki?
szia.
Én is így vagyok és nekem feküdni kell igaz én nem kúpot kaptam hanem gyógyszert nekem nagyon korán kezdődött a vérzés és akkor még nálam nem volt szívhang de még mindig vérezgetek majd holnap derül ki, hogy mi van.Sokan mondják, hogy jó és bízok benne én is. Szorítok neked
Szia!
Én már sok kismamánál láttam,hogy ezt használják.Sokat olvastam itt,úgyhogy ne aggódj,biztos jó!Mindenki dícsérte.
Csak, hogy gonosz legyek: ha már otthon ülsz pocakosan és valószínű pihenned kell majd sokat, elővehetnéd a nyelvtan-könyvet... ;)
Amúgy igen, segít abban, hogy megmaradjon a baba. Hormonpótló.
JÁJJ EZ A HELYES/SÍRÁS!!!
Amúgy biztos segít.
akik normális választ adtak annak köszönöm!
amúgy meg nem az volt a kérdés hogy milyen a helyes írásom bocs nem lehet mindenki tökéletes és a véleményedet tarcsd meg magadnak!
Tényleg szörnyű a helyesírásod, teljesen elvonja a figyelmet a kérdésedről. Itt sziszegek miközben olvasom :)) Bocsáss meg az óvatos kritikáért, a többieknek is, szerintem nem rosszindulatból írták, ahogy én sem. Szerintem is próbálj javítani rajta, olvass sokat.
Egyébként drukkolok hogy megmaradjon a babád, elég sok jót hallottam erről a gyógykészítményről.
Én úgy látom, mindenki normális választ adott a kérdésedre, és még csak nem is bántó szándékkal fogalmaztak. Ez mivel közösségi portál és írni kell, ha meg akarsz tudni valamit a helyesírás szembetűnő. Nyilván egy telefonos beszélgetés alkalmával ez fel sem vetődött volna. Na, de a kérdésed, hisz emiatt vagyunk itt:
A kúp a mi családunknál is segített, bár nem közvetlenül nekem. Sok-sok pihenés, rendszeres orvosi vizsgálat, és akkor reméljük nem lesz semmi gond. Nagyon boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!