Volt aki ugyan így járt? Többi lent
Ma voltam védőnőnél +12 kg-nál tartok sajnos(nem híztam, amíg nem szedtem a MagneB6-ot, most adtak másik magnéziumot a hízás miatt), sószegény diétára fogott, mert nagyon vizesedek. Azt mondta, hogyha nem javul a vizesedés, és ilyen ütemben hízok, sőt a vérnyomásom is emelkedne be kell feküdnöm a kórházba.
Volt aki járt így? Mi lett a vége?? Nagyon nem szeretnék kórházba kerülni...:(
24hkm.
Ezek a védőnők... Szerencsére nekem ne adott tanácsot, mert tudta, hova járok terhesgondozásra és, hogy orvosok a szüleim. Ne félj, a lényeg, hogy az orvosodra hallgass. A kevesebb só is megoldás, esetleg kevesebb szénhidrátot (mint pl. cukor, pékárú, édességek) egyél. Nem olyan sok az 12 kg, mert minden szervezet és kismama más és más. Ha nagyon vizesedsz, nem túl jó, de lehet, hogy te sokkal hajlamasabb vagy rá. Vagy találtak fehérjét a vizeletedben? Az már veszélyes. Persze, a megbizható vizelet vizsgálat eredmény a laboré, a védőnős csíkos teszt nem az, max. arra jó, hogy elküldjön laborba, ha valami olyat lát. Miért szedsz magnéziumot? Nem lehet kihagyni? Nem elég a terhesvitamin? Mert, ha nincs különösebb probléma, akkor a vitamint helyett ehetnél olyan ételeket, amelyeknek magas a vastartalma, sokkal egészségesebb. (Hajdina, gránátalma/lé, alma, stb.)
És persze, lehet, hogy azért is vizesedsz, mert most melegebb napok vannak.
Ne aggódj, nincs nagy baj. És konzultálj a dokiddal.
Nem talált semmit a vizeletemben, de nagyon rám ijesztett.. Keményedésre, görcsökre szedem a magnéziumot, ha abbahagyom begörcsöl a hasam.. A terhesvitamintól hányok, eszek nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget, de a magnéziumot nem hagyhatom el:(
Köszönöm a válaszod:)
18 het, +9kg
egy szót se szolt
amugy sajnos nekem nem viz, hanem hájacska :( (még becézem is :S)
a vernyomasod olyan 10-el mindenkeppen fog emelkedni, _mindnekinek_ emelkedik, nekem 90-100as a vernyomasom, terhesseg alatt felmegy 110re, tok termeszetes dolog.
ne hagyd, hogy ijesztgessen
ertelme nincs, ha stresszelsz.. a dokidra hallgass!
Köszönöm mindenkinek!!
De attól még sajnos sok ez a 12 kg..:(
:D
első terhességem: induló súly 58 kg, vége 74, baba 2,5 kg, szülés után rögtön a súlyom: 63 kg, fél évvel később 50 kg.
második terhességem: innduló súly 52 kg, vége 75 kg, baba 3,3 kg, szülés után rögtön súlyom: 66 kg, most 4 hónapos a babám és 52 kg vagyok, tehát lement mind, ami a másodikkal feljött.
szóval 16 és 23 kg pluszok, szinte mind víz volt, vérnyomásom normális maradt, pisim rendben volt. védőnőm sosem szekált.
Köszönöm mindenkinek!!:)
Most magnesii citrici-t írt ki a dokim, arra váltottam.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!