Volt aki ugyan így járt? Többi lent
Ma voltam védőnőnél +12 kg-nál tartok sajnos(nem híztam, amíg nem szedtem a MagneB6-ot, most adtak másik magnéziumot a hízás miatt), sószegény diétára fogott, mert nagyon vizesedek. Azt mondta, hogyha nem javul a vizesedés, és ilyen ütemben hízok, sőt a vérnyomásom is emelkedne be kell feküdnöm a kórházba.
Volt aki járt így? Mi lett a vége?? Nagyon nem szeretnék kórházba kerülni...:(
24hkm.
A súlyod nem is olyan érdekes, de ha a vizes vagy és azért nagy a súlyod, az már probléma. Nem venném félvállról a védőnő tanácsát. Azért kell nézned a vizességed és a vérnyomásod, mert kialakulhat a terhességi toxémia, és az már nem vicc. Én is feküdtem kórházban a végén, de már nem bánom. Akkor persze én is hadakozni akartam ellene, de a gyerek egészsége a fontos, és persze az csak úgy érhető el, ha a kismama is az.
Minden nap nézd a vérnyomásod napi háromszor. Reggel, délben és este. Nézd, hogy mennyire vizesedsz. Valamennyi sóra azért szükséged van, ezt már nem a védőnővel beszélném meg, hanem egy jó orvossal, de nem nőgyógyásszal,hanem belgyógyásszal.
Még egyszer mondom, nem a súlyod a probléma csupán, és a védőnőd sem ezért figyelmeztetett.
Figyelj oda magadra és minden rendben lesz. Ne hadakozz mindenáron a kórház ellen, ha mégis menni kell. Akkor ott leszel biztonságban a picivel.
Köszönöm mindenkinek!
Mérem a vérnyomásom minden nap, ma teljesen jó volt, tegnap volt 135/65 a pulzusom meg 95.. Ez sok? Mert én már annyi mindent olvastam, nem tudok kiigazodni..:( Sokszor kiírja az E betűt a pulzusomra, olyankor újra mérem, de akkor is csak azt írja ki... Olyankor olyan rossz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!