Volt aki így járt? Zárt maradt a méhszáj? Ha igen, meddig?
Sokat keményedek, magnesii citricit-et szedek, napi 3at. Többször görcsöltem már, olyan volt, mint amikor megjött, csak sokkal erősebben és időközönként jön. Azt mondta a dokim, amíg zárt a méhszáj itthon maradhatok, pihenjek sokat, de ha kinyílik befektetnek. Egyre többet keményedek(minden nap többször) és görcsölök is(hetente 4-5 alkalommal 1-2 van egymás után 10-15 percenként, olyankor magnézium és elmúlik). Nemsokára megyek hozzá, így nem akarom addig idegesíteni magam. Aki hasonló cipőben járt meddig húzta zárt méhszájjal? Mikor született a babája?
A baba sokat mozog:)
25+5hkm.
Szia!
Én a 26. héttől keményedtem görcsöltem, de akkor én 3*2 béres magnéziumot szedtem!A 31. héten (egy hatalmas hidegfrontra) beindult a szülésem, fájásokkal, és rohantunk a kórházba, ahol tüdő erősítő szuri, majd infúzió!Hála istennek leállt a folyamat, de teljesen elvékonyodott a méhnyak, elment a nyákdugó, és kinyíltam 2 ujjynira!viszont kiengedtek 1 hét múlva vagyis 32 hetesen!Fekvésre voltam ítélve, tilos volt emelnem, és lépcsőznöm!Ez a szigor a 35. hétig tartott, mert addigra 3 kiló lett a lányom (uh szerint) és azt mondták, hogy tilalom visszavonva!
Mostam főztem vasaltam lépcsőztem (na nem direkt) és szeretkeztünk is, és 39+4-re jött a lányom!4 kilóval és 61 centivel!
A legfontosabb hogy annyit fihenj amennyit csak bírsz, és szedd a megnéziumot!ÉS gondolj arra, hogy nagyon bent kell maradnia még!É ezt persze minél többször mondd el a _Babádnak is!
Üdv
22 hós kislány és 11 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!