Járt így valaki a tershestesz-tel? Lent.
Ma teszteltem,sajna nem első vizeletből.Nézem a tesztet,és látható rózsaszín a 2-ik csík rajta,de a lényeg az,hogy hogy közben meg megjött.A tesztem tegnap totál nega volt.A vérzésem nem erős,görcs nincsen.
Járt így valaki?Lett baba,vagy nincs remény már?
Köszönöm a válaszokat.
Igen időn melül már látszott a 2.-ik csík,örültem neki iszonytosan!!!De utána meg 10percre megjött.A tesztem amit használtam,az 25-ös érzékenységű,és holnapra nem vártam.A vérzés mennyisége annyi,amilyen egy kezdő mensi,csak inkább barnás.Nekem ilyen mensim soha nincs,s nem is volt!
Kedves 3-ik!Bár ne lenne igazad,de tudom,hogy ez is benne van...
Nézd annyit lehet olvasni ilyenről, hogy barnásan jött meg az illetőnek és babás volt. Amúgy én este is csinálnék és reggel is csinálnék tesztet. (Én este teszteltem és valósat mutatott, pozitív lett.)Mert ha mindkét alkalommal pozitív, akkor azonnal orvos!!! Bár én lehet már most beszélnék egy dokival telefonon!
Remélem, minden rendben lesz!
Első vagyok! Szerintem lehetséges a baba , előfordul hogy gyengén megjön,vagy barnázol,szóval nem igazi mensi.A második csík nem magától repült oda
Drukkolok!
7 hetes kismami :)
Szia jóstesztelős!:)
Mégiscsak "földhöz vágott" a dolog látom,ha ide is átfogalmaztál egy kérdést.
A másik kérdésednél már válaszoltam,hogy ha gyengébb,kevesebb,más színű a vérzésed,mint a megszokott,akkor 2 nap múlva újra csinálhatsz egy tesztet tudod a hcg 2 naponta duplázódik.
Ha erősebbre vált a vérzésed,akkor valószínű korai vetélésed van-volt.
Az a második csík nem hiába van a teszteden.
Látod,ezért nem éri meg türelmetlennek lenni,és hamar tesztelni,mert lehet megjelenik a második csík,de sajnos nem marad meg a baba,és ez tényleg földhöz vág.
Sok nő észre sem veszi ha elvetél,csak egy megkésett mensinek tudja be a dolgot.Ők azok akik nem tesztelnek hamar,nem türelmetlenkednek.
Néha jobb is,hogy nem tudjuk mi zajlik odabent,hisz nagyon fájó vége tud lenni.
Ugye igazam van?Most pedíg ezer meg ezer kérdést kiírhatsz,mert láttad a "pozitív" tesztet,de meg is jött.
Jön a pánik,idegesség,félelem,stb...
Ezért érdemesebb megvárni,míg legalább 3-4-5 napot késik a mensi,mielött tesztelünk.
Én kívánom,hogy semmi baj ne legyen,drukkolok,2 nap múlva tesztelj újra.
Most nem tudsz semmi mást tenni,csak várni.
Most még doki se tudna semmit mondani neked,hisz olyan pici terhesség,hogy a megvastagodott nyálkahártyán kívül más nem lesz.
Tudom most jönnek a lepontozások,ne haragudj leírtam amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!