Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy vagytok? Hány...

Kismamák hogy vagytok? Hány évesek vagytok, és hanyadik hétben jártok? Megvan már a baba neme? Ha igen, mi lesz a neve?

Figyelt kérdés
:)))
2015. jan. 29. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Engem nagyon megvisel a front. Szurkál hüvelybe, emeltem a mg adagomat.

20. hétben járunk, eddig kicsi lány, és Gréta lesz a neve. :)

2015. jan. 29. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia :)

Naptár szerint 13 hetes vagyok, baba mérete szerint 14 hetes. Nemét még nem tudjok, a neveken még nem gondolkoztunk. Visszajött a reggeli rosszullét, többször is begörcsöltem már, voltam korházban is, csillapíthatatlan 39 fokos lázzal.

2015. jan. 29. 19:59
 3/16 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, a 16. hetet töltöttük épp ma :) Mire megszületik a baba, már 27 leszek. Mi még nem tudjuk a nemét, de remélhetőleg hétfőn kiderül, megyünk 4d-re :) Ha kisfiú, Ádám, ha kislány, Mira lesz.

Két hete múltak el a rosszulléteim, azóta élvezem, hogy jól vagyok végre, a 6. hét óta szenvedtem. Most annyi van, hogy álmos vagyok, de egyébként nagyon jól érzem magam, izgatottak vagyunk és boldogok :)

2015. jan. 29. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:

27 hetes vagyok és kislány lesz :)

Néha görcsölgetek, de sokat pihenek :)

2015. jan. 29. 20:01
 5/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok ha még nem írtak előttem. :D

20 éves vagyok, és szerencsére én egyszer sem voltam rosszul :D

2015. jan. 29. 20:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi a 19. hétben vagyunk. Észre sem veszem a terhességet, néha feljön a savam ennyi. Még nem tudjuk a nemét, ha kislány Emma, ha kisfiú akkor Máté lesz elvileg, de a végéig még ki tudja :) Nagyobbik kislányunk most lesz 1 éves ő Fanni :)
2015. jan. 29. 20:06
 7/16 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok ikrekkel:) egyikőjük kislány, Petra lesz. A másik nem mutatta meg magát. 31 vagyok, már van egy kislányunk, ez a terhesség egyértelműen nehezebb mint az első. Hamar elfáradok, igyekszem sokat pihenni.

Te hány hetes vagy?

2015. jan. 29. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Szia! En kedden voltam 14hetes ikreket várunk :) nemuket nem tudjuk meg jövőheten megyünk 4D-re :) ha fiúk Kristóf es Máté ha vegyes akkor Kristóf es Debóra de két lány nevünk nincsen meg :( amúgy 22eves vagyok :)
2015. jan. 29. 20:12
 9/16 anonim ***** válasza:
24 eves vagyok, eppen ma kezdtem a 17. hetet :) nekem is tobbet gorcsolget a napokban a hasam, az emelygesem meg mindig nem mult el 100 szazalekosan, de mar van etvagyam, ennek orulok :) par napja meg nyomtam egy rokat, de nagyon bizom benne, hogy mar vege a rosszulleteknek, engem az 5. het ota kinoz, szoval kicsit ebbol a reszenol mar eleg volt :D kicsit mokas, amitol en most "szenvedek" az a cici viszketes :D
2015. jan. 29. 20:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 18 hetes vagyok,nemsokára 26 éves. Ha minden igaz, kisfiút várok, jövő kedden megyünk UH-ra, remélhetőleg biztodabb választ kapunk. Gergő vagy Péter lesz a neve, még nem döntöttünk (ha lány lenne mégis, Lilinek hívnák). Van egy 17 hónapos kislányunk (Szonja),jó baba, mégis egyfolytában fáradt vagyok, és nyilván a nagyobb fizikai igénybevételtől és mert ez már a 2. terhességem, már most fájdogál a derekam, csípőm,emiatt lefekvéskor nehezen találom a helyem, ezt leszámítva jól vagyok és nagyon boldog, mert sokat mocorog a picike. Lelkileg jobban viselem ezt a terhességem, az előzőnél az elejétől kezdve türelmetlen voltam, most igyekszem élvezni minden percét. Amúgy már most szépen kerekedik a pocakom :)
2015. jan. 29. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!