Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37 hetes kismamák hogy...

36-37 hetes kismamák hogy vagytok? Vannak joslófájások? Mennyit mozog a baba a pocakban?

Figyelt kérdés
Nekem távozott a nyákdugóm,joslózok is...20 hónapos kislány anyukája és 36 hetes km.

2015. jan. 5. 19:09
 1/4 edit1979 ***** válasza:
Szia! Elméletileg 36, az UH-ok szerint 37 hetes kismama vagyok, egy 2 éves kislány anyukája. Én éppen ma sokalltam be :-( Folyamatosan kijön belőlem minden a kezdetektől hasmenés formájában - eddig 0,5 kg-t híztam összvissz - és most két hete, hogy hányok is, vagy hányingerem van. Már érzem, hogy nyomja a szeméremcsontomat, és izomlázat érzek a belső combjaimban. Tudom, hogy hülyeség azt gondolni, hogy könnyebb lesz, ha Hunor megszületik, de ma pont arra gondoltam, de jó lenne már, ha kint lenne. Te hogy vagy?
2015. jan. 6. 15:17
 2/4 edit1979 ***** válasza:
Jaa, és sokat mozog, látványosan hullámzik a hasam, szóval nem hinném, hogy a napokban szülök. Zsófit 37 hetesen szültem...
2015. jan. 6. 15:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál, teljesen átérzem amit írsz...ugyanúgy vagyok,szeretném ha most hamarabb szülnék,első babámat 41 héten szültem indítással...
2015. jan. 6. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 36hetrs vagyok, második babámat várom. Első 18hós :)

Sajnos nekem rettentő komplikált a terhességem, annak ellenére, hogy fiatal (28éves) vagyok. Első terhességgel semmi gond nem volt. Most szinte minden összejött. (Köldöksérv, cukor, cmv, agykamaratágulat, ami csodával határos módón szinte teljesen felszívódott)

4napja tüdőembóliával kezelnek, és a szurik nagyon legyengítenek. Már várjuk a szülest :) jóslóim vannak, nyákdgóm még megvan és zárt is vagyok. Kisfiamat időre szültem 39+5napra.

A házimukát egyre nehezebben viselem sajnos, de szerencsére a férjem sokat segít. Egész nap aludnék legszívesebben. Éjszaka már szinte semmit sem sikerül..,

2015. jan. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!