28 hetes kismamák! Ti mit tesztek, ha a pici "belefekszik" a gyomrotokba?
Én most pont itt tartok: baba a gyomromban. Ég a gyomrom, feljön a savam, és egész nap úgy ülök, mint egy egyenes oszlop, mert különben még jobban nyom a babám.
Nekem ez a második terhességem, és az elsővel ilyen nem volt, vagyis nem ennyire.
Alig várom, hogy picit átfészkelje magát, hogy jobb legyen. Csakhogy lesz ő még nagyobb is, úgyhogy ki tudja meddig fog még így nyomni.
Próbálj meg tejet inni, vagy Salvus vizet, hátha valamelyik enyhíti a gyomorégést. Nekem valamennyire hatnak.
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbáltam a renit, kicsit segített. Ahogy mondjátok, ez ezzel jár, azt hiszem a végéhez közeledve ez már csak így lesz és lesz nap amikor visszasírom a "csak" gyomorégést. :)
Kipróbáltam a Gaviscon rágótablettát (meg előtte már mindenféle ezt-azt), és egész jó! Amúgy ez borsmentás mégis szabad terhesen szedni.
Most ezt érzem a legjobbnak, de persze mindenkinek más válik be.
Én nem akartam semmit sem szedni, de sajnos éjjel képtelen vagyok aludni, annyira a torkomban van a savam már...úgyhogy muszáj volt bevenni valamit.
Nem is akarom kibírni, meg hősködni, de van amikor már semmi nem használ és ezért kértem tanácsot!
Ha pedig csak iszom a tejet, vagy a szódabikarbónát, vagy más folyadékot attól csak szarabbul vagyok, mert telítődik a gyomrom, ami eleve már mintha negyed akkora lenne, és mozdulni sem tudok, mert olyan vagyok, mint akit felfújtak, hozzá jön a kellemes maró érzés a torkomba, plusz még rugdossák is belülről a belső szerveimet, és néha olyan érzésem van mintha arrább ugrálnék a székben, és ez mind olyan kellemes...
Szóval ha hősködni akartam volna akkor nem kérdeznék itt, hogy mit tegyek ellene, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!