Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismamák! Ti mit...

28 hetes kismamák! Ti mit tesztek, ha a pici "belefekszik" a gyomrotokba?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, folyamatosan ég a gyomrom, ha eszek, ha nem, és olyan mintha a toromon akarna kijönni. Rendesen enni se tudok egy fél almától olyan vagyok mintha végigettem volna egy 10 fogásos vacsorát. Mi a tapasztalat, ez meddig szokott így lenni? Normális, hogy ennyire fent érzem a babát?

2015. jan. 9. 13:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat: a "torkomon" akartam írni, de néha beragad a "k" betű.
2015. jan. 9. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én most pont itt tartok: baba a gyomromban. Ég a gyomrom, feljön a savam, és egész nap úgy ülök, mint egy egyenes oszlop, mert különben még jobban nyom a babám.

Nekem ez a második terhességem, és az elsővel ilyen nem volt, vagyis nem ennyire.

Alig várom, hogy picit átfészkelje magát, hogy jobb legyen. Csakhogy lesz ő még nagyobb is, úgyhogy ki tudja meddig fog még így nyomni.

Próbálj meg tejet inni, vagy Salvus vizet, hátha valamelyik enyhíti a gyomorégést. Nekem valamennyire hatnak.

2015. jan. 9. 13:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom. De ezek szerint akkor jobb ha hozzászokom. :)
2015. jan. 9. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Rennie-t veszek be.
2015. jan. 9. 14:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülésig így volt a lányommal, Szinte nem ettem semmit.Kész, sajnos ezzel nincs mit tenni. Lényeg, hogy próbálj minél több ételt bevinni, ami még jólesik. Én túlsúllyal kezdtem végeztem, de egy dkg sem híztam minusz 10 kg zártam, a gyerek mindent leszedett rólam, egyszerűen nem tudtam enni, végül kiderült h a köldökzsinórral tekerte körbe magát,/derekát/, nem szakadt le, és végül császár lett belőle.
2015. jan. 9. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Salvus vizet nem tudtam meginni, így gyümölcs ízű rágó lett a megoldás. Mentolos tilos, mert az csak ront a helyzeten.
2015. jan. 9. 20:09
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kipróbáltam a renit, kicsit segített. Ahogy mondjátok, ez ezzel jár, azt hiszem a végéhez közeledve ez már csak így lesz és lesz nap amikor visszasírom a "csak" gyomorégést. :)

2015. jan. 12. 11:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam a Gaviscon rágótablettát (meg előtte már mindenféle ezt-azt), és egész jó! Amúgy ez borsmentás mégis szabad terhesen szedni.

Most ezt érzem a legjobbnak, de persze mindenkinek más válik be.

Én nem akartam semmit sem szedni, de sajnos éjjel képtelen vagyok aludni, annyira a torkomban van a savam már...úgyhogy muszáj volt bevenni valamit.

2015. jan. 13. 12:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kibírni kell meg hősködni, mert csak felmarja a sav a nyelőcsövet, ezt mindenképp el kell kerülni!
2015. jan. 15. 18:05
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem is akarom kibírni, meg hősködni, de van amikor már semmi nem használ és ezért kértem tanácsot!

Ha pedig csak iszom a tejet, vagy a szódabikarbónát, vagy más folyadékot attól csak szarabbul vagyok, mert telítődik a gyomrom, ami eleve már mintha negyed akkora lenne, és mozdulni sem tudok, mert olyan vagyok, mint akit felfújtak, hozzá jön a kellemes maró érzés a torkomba, plusz még rugdossák is belülről a belső szerveimet, és néha olyan érzésem van mintha arrább ugrálnék a székben, és ez mind olyan kellemes...

Szóval ha hősködni akartam volna akkor nem kérdeznék itt, hogy mit tegyek ellene, nem gondolod?

2015. jan. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!