Nyuszi folyton a zuhanyzóban fekszik, belefekszik/belelógatja a lábait a vizébe. Miért csinálja ezt?
Szia! Elképzelhető,hogy nem nyúlként gondol
magára a kedvenced.Az ösztönös,és a tanult
viselkedés között nagy eltérés lehet,ha anyukájá
tól hamar elszakították.Csak ne fázzon meg,a
drága!
lehet hogy reinkarnálódott, hód! (előző életében az volt)
...főleg, ha szeret rágcsálni is! biztosan ez az ok.
nekem a középtermetű fiú kutyám viselkedik úgy mint a cicák szoktak...
lelopja az asztalról a kaját, dörgölődzik, a földről felugrik az ölembe és összegömbölyödve alszik, csak éppen nem nyávog!
(de a lány-cicákkal is nagyon jól kijön, azokhoz is dörgölődik, udvarol nekik stb, de megfigyeltem a kandúrokat nem viseli el, azokat megkergeti, elhajtja...)
:D:D Fürdetni valóban nem kell,mert állandóan tisztogatja magát és a picike bababőrét kiszárítja a klóros víz és a sampon...
Mi egyszer tettük a kádba,de nem szerette. Aztán tavaly voltunk vele a tengerparton és levittük úszni:D:D:D. Tündéri volt,ahogy lapátolt,tetszett neki, utána a partról ő szaladt be:D. Persze utána a sós, homokos "maradékot" a zuhany alatt kimostam belőle, azt is élvezte.
Viszont minden vizes kaland után azonnal törölközővel leitatni a víz nagyját és jöhet a hajszárító. Elég a langyos fokozat és nem erős fújás. A kicsi szemére ne menjen a levegő a huzat miatt és a kicsi" micsodácskájára" is vigyázni kell, nehogy fefázzon tőle :D:D. Azt megoldja magának:D.
Még ami fontos, hogy a fülébe nem menjen a víz! Nekünk a tengerben belement,mert lelapította a vízben, de utána egy fülpiszkával kitöröltem,elég sok volt benne. DE A NYÚL FÜLÉBE TILOS BELENYÚLNI BÁRMIVEL IS!!! Én azért tettem,mert állatorvosi asszisztens vagyok és van benne gyakorlatom. Inkább kerüljük el a vizesedését.
A You Tube-on vannak nyuszis-medencés videók:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!