Segítség! Mitől jöhet fel a víz a zuhanyzóban a járólapok között?
Sziasztok!
Nemrég vettünk egy házat, hétvégén költözünk. Ma volt a jegyzőkönyvezés, kulcsátadás és most mondta az előző tulaj, hogy ez van. A barátnője alatt nem jön fel a víz, viszont alatta igen...
Mi lehet ez és hogyan lehet orvosolni?
Szerintetek ezt nem az előző tulajdonosnak kéne kijavítania?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
"Mi lehet ez és hogyan lehet orvosolni?"
Szerintem ezt egy szakember némi bontás után tudná pontosan megmondani.
"Szerintetek ezt nem az előző tulajdonosnak kéne kijavítania?"
Ha megvettétek, kifizettétek, aláírtátok a szerződést ennek a hibának tudatában, akkor már ti fogjátok megcsináltatni.
Szerintem.
Bocs a bunkó kommentért, idegbeteg vagyok. :(
Hétvégén fényképezek és jövök, vagy még holnap.
Köszi a segítséget :)
Beszéltem az előző tulajjal, és tiszta hülye vagyok (ez ettől függetlenül is áll)...
Merthogy ez zuhanykabin, és alóla jön ki a víz, egy zuhanyzás után kb. 2-3 dl.
Egy köszönöm is megtette volna!
Akkor fel kell emelni a zuhanytálcát, és ellenőrizni a lefolyó bekötőcsövét!
Mint írtam: szakember...
Aztán felőlem meg is pukkadhatsz!
:(
"Merthogy ez zuhanykabin, és alóla jön ki a víz"
Csak méltóztatsz csepegtetni információt!
Mégse a járólap alól jön fel, henm a tálca alól folyik ki...
Már csak azt kellene tudni, hogy fixen lerakott, vagy lábakon álló?
Végül is mindegy, csak az utóbbit könnyebb felszedni. Vagy egy 50-es csőbe van bekötve a zuhanytálca flexicsöve, és esetleg kicsúszott, vagy a régi módszer szerint egy padlóösszefolyóba van belógatva, és akor el lehet dugulva.
Na ezeket kell megnézetni, szerintem nem lesz drága.
Továbbra is pukkadj meg!
Harkonnen, tanulj meg olvasni, utána próbálkozz csak az írással.
2. válaszolónak köszönöm, hogy próbál segíteni!
Azt gondolom Harkonnennek jár a köszönet. A kérdésre válaszolt? Igen. És szerintem teljesen korrekten! Kedves kérdező! Ha valaki nem szimpatikus, attól még lehet, hogy segíteni akart.
Ráadásul igaza is van, valóban a csövek illesztésénél lehet a baj a tálca alatt, s az átázott fugák stb. miatt szivárog a víz. Ki kell bontani, hogy pontosan megtudd. Azért az előző tulajhoz lenne egy két szavam...! Ja! Ha biztosítás van, a biztosító fizet némi pénzt, ha kibontottátok, hívd fel, kimegy, becsül és fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!