Pici vékony szürke "kukacok" a zuhanyzóban?
Emberre teljesen veszélytelen. Nem csíp, nem harap. Testén nem hordoz kórokozókat.
Hol szokott előfordulni, mit eszik az ezüstös pikkelyke?
Elsősorban a vizesblokkokban szokott tartózkodni, mert szereti a magas páratartalmú helyeket. Fürdőszobában, konyhában gyakori vendég, de bizonyos esetekben szobákban is elő szokott fordulni.
Ezüstös pikkelykék.
Nem bántanak, rád semmilyen veszélyt nem jelentenek, ártalmatlanok.
Éjszaka, sötétben jönnek elő és szedegetik fel a koszt.
Őket megeszik a pókok.
Fújj, ez nagyon undorító, bocsi!
Hát nem tudom mit lehetne ellenük tenni. Csak azt tudom tanácsolni, hogy takaríts, fertőtleníts rendszeresen és egyszer csak elfogynak.
Tudom,hogy undorító,este tele öntöttem a zuhanyzót domestossal bezártam és azóta is úgy van,inkább a kádba zuhanyoztam,nem is fogom többet használni a zuhanyzót :S
ha valakinek van ötlete mitől és honnan jönnek ezek elő akkor megköszönném,ha leírná és azt is hogy hogyan tudám őket onnan kiírtani?
Szia!
Fél éve nálam is ilyen kukacok voltak! Hívtam megfelelő szakembert, ő "kikezelte" ezeket az állatokat, majd 3 hét múlva visszatelepedtek. Kipróbáltam egy halom fertőtlenítőszert, rovarölőt, de nem akartak elfogyni. Hívtam egy másik szakembert, ő is csinált valamit, de a javulás 1-2 héten belül abbamaradt. Végül 2 liter Glialkát öntöttem a lefolyónyílásba és eltűntek! Hogy a totális gyomirtó mit csinált azt nem tudom, de hatásos volt. Közel százezer forintomba került a 2 szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!