Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Pici vékony szürke "kukacok"...

Pici vékony szürke "kukacok" a zuhanyzóban?

Figyelt kérdés
Már többször is le Domestosoztam a zuhanyzót,de mindíg találok a zuhany fülkében ilyen kis pici vékony kukac szerű állatokat.nagyon undorító és mindíg előjönnek hiába fertőtlenítek.Mit tegyek ellenük?

2013. jan. 5. 23:09
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sima lefolyótisztitó granulátum nem segít, ha a lefolyóból jönnek?
2013. jan. 6. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia,

mielőtt kipróbálod kérd ki azért egy szakember véleményét, mivel nem biztos, hogy a gyomirtó pucolta ki őket, hiszen előtte egy pár dolgot beleöntögettem abba a lefolyónyílásba!

2013. jan. 6. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Ecetet próbáltad már? Tömény 20%-os. Hagyd úgy, ha ráöntötted. Tudom, büdös, de nekik méginkább. Hátha szétmarja az egész bandát. Ha nem használ, próbálkozz sósavval, persze csak jó bő öblítés után.
2013. jan. 8. 12:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok,köszi a válaszokat,gyomirtót nem vettünk,azt nem merek,a domestos után vettem sósavat,ezt öntöm bele.Amúgy nem nagy "banda" , 3-4 darab jön elő időközönként,de már az is gáz,mi lenne ha nem tisztítanám blehhh..

Szóval most majd kiderül pár nap múlva,hogy még jön-e elő valami onnan!

2013. jan. 8. 16:49
 15/15 anonim ***** válasza:
sósavat öntesz a lefolyóba, legalább vascsöveid vannak amit hihetetlenül könnyen szétmar, ne önts a lefolyóba sósavat, a legtöbb vezetéket szétmarja
2013. jan. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!