A holapatolastol rovidulhet a mehnyak?
Sajnos nem tudtam most masnak szolni, igy is csak haztol a kapuig (kb. 15-20 m, 1 m szelessegben) lapatoltam. Nem ereztem megeroltetonek, de utolag buntudatom lett h miert kellett lapatolnom, mert mindenhol azt olvasom h terhesen az ember ne csinaljon semmit stb, legalabbis ilyen "munkat" ne... Kesobb du. mar lesz aki ellapatolja, de addig is kellett, mert akkor a kapuig sem tudok kimenni beengedni az illetot, mert annyi esett itt nalunk. Ezzel az 5 perces kis munkaval lehet artani? Rovidulhet a mehnyak, nyilhat a mehszaj?
22 hetes vagyok es 16 hetes uh-on nezte a dokim a mehnyakamat es akkor 32 mm volt. Masodik babamat varom, tehat a masfel eves lanyomat is el kell latnom. Igaz vele a mehnyakam 45 mm volt annyi idosen... Rovidulhet??
Koszonom a valaszokat!
Szerencsere nem kemenyedtem, pedig aztan mar 16 hetes kortol fogva kemenyedek. :( Igaz ahogy bejottem, meg is ittam a napi magnezium adagomat. Tehat csak akkor lenne gond ha vmi munkat folytatok es elkezdek kemenyedni? Akkor jelez a szervezet h allj! Szerencsere ez nem volt. Csak az idegesitett h azt mondjak ezt meg azt ne csinald... Mondtam is az illetonek aki jon kesobb, es le is cseszett. Csak nem artottam ezzel, nem!?
Koszi h valaszoltal! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!