Januárban 22mm petezsákom üres volt, amit abortusz követett. Mennyi a valószinűsége hogy ez most is igy lesz.5-6 hetes vagyok. Orvosnál még nem voltam, nincsenek görcseim. Ez baj?
Sajnos nem lehet kiszámolni matematikailag az esélyeke, előfordul, ezért minnél előbb kellene menni a dokihoz, mert lehet, hogy terhességtámogató gyógyszert kapsz , azt pedig jó ha időben elkezded!
Amint kiderül a terhesség teszt stb..akkor rögtön dokihoz kell menni, főleg ilyen esetben!
Sajnos nekem is volt már egy vetélésem, tudom milyen érzés...
De most 5 hetes terhes vagyok, a doki írt fel Utrogestan kúpot(progeszteron tartalmú terhesség támogató gyógyszer), azt mondta, hogy a Magne B6-ot is szedjem és Elevitet. Ja és magamtól még Folsavat is szedek.
Az esély ... hát én is félek még, de csak pozitívan kell hozzáállni, mert a pozitív gondolatok, pozitív dolgokat szülnek! Remélem áprilisban mindketten már anyukák leszünk!!! A mellfeszülés amúgy jó jel, az van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!