Anyósom leszól, amikor vitamint szedek?
Terhességi vitamint szedek, mert a doki is ajánlotta, már a tervezéskor is, mivel voltak teherbeesési gondjaink és alapból veszélyeztetett vagyok.
Anyósom egyszer meglátta a dobozt és le is szólta, fennhangon, hogy ijjaj, ilyet is szedsz?! - az a hang, mintha luxusból tenném! Azóta is kérdezi hogy szedem-e még azt a "drágaságot"...
Régebben amikor még csak télen szedtem multivitamint, akkor is ugyanúgy leszólta.
Nem, én veszem magamnak.
Az a hangnem esett különösen rosszul. Attól, hogy ő nem tartja fontosnak a gyógyszereket, vitaminokat én figyelek rá. (apóst is lebeszéli a vitaminokról pedig 2-es típusú cukros)
Hogyan reagáljak erre?
Mert amikor mondtam, hogy a baba érdekében szedem, akkor is jön valami leszólás, mintha aranyat ennék, hogy jaj hogy ilyesmikre is van már drágaság...
Vagy csak szimplán irigy, hogy neki nem ilyen volt annó az egész és ha már neki nem jó, akkor másnak se legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!