Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magne B6 mellé nem baj ha...

Magne B6 mellé nem baj ha eszek még egy B6 vitamint? Elviselhetetlen ez a hányinger.

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 3*2 MagneB6-ot szedtem a terhesség alatt orvos javaslatára. Szerintem te is beveheted.
2015. jan. 20. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
terhesség alatt 2,2 mg/nap a B6 szükséglet. De ha a magneb6-ot a izomlazításra szeded csúnyán mondva sz*rt se fogsz érni vele... 8 napig napi 6-ot szedtem és ugyanúgy éreztem,hogy szúrt meg fájt. Magnézium-citrát plusz B6. De ha a magneb6-nál maradnál akkor nézd meg mennyi B6 van benne és ha nincs meg a 2,2 mg akkor szerintem nem gond,mivel ez egy átlagban mért napi szükséglet. de azért védőnőt vagy vkit kérdezz meg róla.
2015. jan. 20. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld ki a Salvus vizet. Patikában lehet kapni, nem olcsó, de jó.
2015. jan. 20. 15:08
 4/8 A kérdező kommentje:
A B6 vitaminban 20 mg piridoxin van tablettánként, a magneB6-ban 1,6. ezeket az összetevőket találtam.
2015. jan. 20. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbálj mást szedni Magne B6 helyett, komolyan. Én is elkezdtem, nekem ezerszer rosszabbak lettek a rosszullétek, amint abbahagytam, enyhült elég sokat. Utána is olvastam, néha előfordul sajnos a Magne B6-nál, hogy csak rosszabb lesz tőle, nem egyedül én jártam így. Én azóta nem szedek magnéziumot, egyelőre nem kell, nem görcsölök, nem fáj sehol semmim.

14 hkm

2015. jan. 20. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. látom nem csak nekem van akkor rossz tapasztalatom a magneb6-al. nem csak,hogy horror ára van egyébként mert az 50 szemes majdnem 2000 ft,de semmit se ér. a és ha napi 6-ot veszel be az is csak 284 mg... és a szervezetnek sokkal több kell terhesség alatt. citrátba egy tablettába van 500 mg... nem mindegy. plusz receptre a 100 szem 1860 ft,nem pedig az 50 szem...plusz c-vitamin van benne. mellette sima b6 és jobb lesz szerintem. de pezsgőtablettába az is jobb. abból is magnézium p.tabletta és van benne b6.
2015. jan. 20. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem valószínű, hogy az "elviselhetetlen hányingered" a b6-tól elmúlna. Saját tapasztalat, hogy az csak enyhe hányingeren segít, a koraterhességi hányinger viszont a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető enyhének.

Mielőbbi jobbulást!

2015. jan. 20. 18:50
 8/8 A kérdező kommentje:
ez már nem koraterhesség! 18. hét. Én 250 mg-os magne B6-ot szedek keményedésekre, de a hányingerre semmi nem ér. Ma vettem be sima B6-ot is mellé, de holnap nézek salvus vizet.
2015. jan. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!