Hogy szőrtelenítsem magam ha már a pocimtól nem tudok lehajolni se igazán meg nem is látom rendesen?
Gondolok itt a lábra és a has alatt lévő dolgokra.:)
27 hetes kismami
Szia!
Sajnos a szőrtelenítés nekem sem ment. Próbálkoztam kistükörrel,de nem tudtam teljesen leszedni,úgyhogy megkértem anyukámat:) Inkább ő szedje le,mint a kórházban hagyni,hogy megborotváljanak szülés előtt! Ha nem zavar téged,szerintem kérj segítséget:)
Nekem is nagy már a pocakom, de a lábamat könnyedén megoldom, állva szőrtelenítek, a szőrtelenítendő lábamat felrakom valamire és úgy hajolok meg. Nekem kifejezetten nagy pocim van, de a hajlással ebben a formában semmi bajom, mert ekkor terpeszben vagyok, nagyon sok hely van a két lábam között, nadrág sincs rajtam, ami nyomhatna, szóval nem ütközik a hasam semmilyen akadályba, nem nyomja semmi. Próbáld csak ki, szerintem menni fog!
A bikinivonalamat én kétféleképpen oldom meg: ha egyedül vagyok itthon, akkor érzésre borotválom, nincs kedvem tükrözni, de hallottam, hogy valaki azt használ. Igazából már több, mint tíz éve borotválom magam hetente többször, úgyhogy megy emlékezetből, hogy mit milyen mozdulatokkal kell, de tény, hogy még így is kényelmetlen, mert nem érem el rendesen és akkor viszont nem látok a pocakom alá, a kezeimet sem tudom nyújtani jobban. Úgyhogy én általában befogom a párom, ha itthon tartózkodik, úgyis szeret alkotni mindenfélét, szerintem még élvezi is, hogy ilyet rábízok. Én már terhesség előtt felkészítettem, hogy ezentúl nem csak a szeretkezéseink alkalmával lesz ott dolga, hanem feladatai is leszek, például a gátmasszázs is az ő felelőssége lesz, mert gátvédelemmel szülök.
Köszi a válaszokat!:)
Hát akkor a lábamnál marad a kádra feltevős változat, a másikra meg a tükör. Ugyanis a páromnak már mondtam hogy legyen kedves leborotválni, de nem mer, fél hogy megvág vagy fáj.:) Aranyos hogy félt de kicsit ezen bedurciztam.:) Na mindegy, majd a tükörrel próbálkozom.
Köszi mégegyszer Mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!