Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy szőrtelenítsem magam ha...

Hogy szőrtelenítsem magam ha már a pocimtól nem tudok lehajolni se igazán meg nem is látom rendesen?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a lábra és a has alatt lévő dolgokra.:)

27 hetes kismami

2008. aug. 21. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 2 terhességet csináltam eddig végig és a tükör jó módszer,másképp én sem láttam,sőt mivel most várom a 3.-at így ismét ezt használom lassan :)
2008. aug. 21. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos a szőrtelenítés nekem sem ment. Próbálkoztam kistükörrel,de nem tudtam teljesen leszedni,úgyhogy megkértem anyukámat:) Inkább ő szedje le,mint a kórházban hagyni,hogy megborotváljanak szülés előtt! Ha nem zavar téged,szerintem kérj segítséget:)

2008. aug. 21. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. A has alatti dolgot én először találomra kezdem borotválni ovatosan,utána pedig kis tükröt veszek a bal kezembe,és fazonra igazitom.A lábamat meg a kád szélére rakom fel,és ugy borotválom.
2008. aug. 21. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 37dik hétben eddig elég jol elértem a lábam(le tudtam hajolni),meg a kád szélére raktam fel a lábam igy könnyen ment(a lábam),a többit ameddig birtam lehajoltam és föleg érzésre csináltam nem vágtam el magam.Mostanában a lábamat ülve a másik székre rakva,a többit az elöszoba falitükrében ülve a lábaimat felrakom a tükörrel szembe (NAGY TERPESZBE).Ez bevált nekem,remélem tudtam ötletet adni!hallotam olyat is aki a párjára bizza a dolgot,ez is lehet 1 megoldás ha ez neked nem okoz gondot!
2008. aug. 21. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagy már a pocakom, de a lábamat könnyedén megoldom, állva szőrtelenítek, a szőrtelenítendő lábamat felrakom valamire és úgy hajolok meg. Nekem kifejezetten nagy pocim van, de a hajlással ebben a formában semmi bajom, mert ekkor terpeszben vagyok, nagyon sok hely van a két lábam között, nadrág sincs rajtam, ami nyomhatna, szóval nem ütközik a hasam semmilyen akadályba, nem nyomja semmi. Próbáld csak ki, szerintem menni fog!

A bikinivonalamat én kétféleképpen oldom meg: ha egyedül vagyok itthon, akkor érzésre borotválom, nincs kedvem tükrözni, de hallottam, hogy valaki azt használ. Igazából már több, mint tíz éve borotválom magam hetente többször, úgyhogy megy emlékezetből, hogy mit milyen mozdulatokkal kell, de tény, hogy még így is kényelmetlen, mert nem érem el rendesen és akkor viszont nem látok a pocakom alá, a kezeimet sem tudom nyújtani jobban. Úgyhogy én általában befogom a párom, ha itthon tartózkodik, úgyis szeret alkotni mindenfélét, szerintem még élvezi is, hogy ilyet rábízok. Én már terhesség előtt felkészítettem, hogy ezentúl nem csak a szeretkezéseink alkalmával lesz ott dolga, hanem feladatai is leszek, például a gátmasszázs is az ő felelőssége lesz, mert gátvédelemmel szülök.

2008. aug. 21. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A lábamat a mosdóba teszem, és úgy borotválom le, a "has alatti dolgokat" a férjem csinálja :-))
2008. aug. 21. 15:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Hát akkor a lábamnál marad a kádra feltevős változat, a másikra meg a tükör. Ugyanis a páromnak már mondtam hogy legyen kedves leborotválni, de nem mer, fél hogy megvág vagy fáj.:) Aranyos hogy félt de kicsit ezen bedurciztam.:) Na mindegy, majd a tükörrel próbálkozom.

Köszi mégegyszer Mindenkinek!:)

2008. aug. 21. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Még van egy kis remény, hogy a férjed rávedd: én azt csinálom, hogy tükörrel a kezemben amennyire tudom leszedem, aztán jön az uram és megigazítja, ahol nem tökéletes:)
2008. aug. 21. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg a férjedet!
2008. aug. 21. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Vettem intim borotvát, azóta még jobb, mint sima borotvával. A lábam én is a kád szélére teszem.
2008. aug. 21. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!