Normális, hogy félidősen nagyon erősen fáj a méhem, és petefészkem? Szedek MagneB6-ot. Sietni egyáltalán nem tudok, lehajolni, székből-ágyból felállni nagyon fájdalmas.
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 21:08
1/2 anonim válasza:
Szia!Én is most vagyok félidős pont ezen a héten!nekem is vannak ilyen tüneteim,én is szedem a MagneB6-ot,de néha az sem segít!Én nagyon sokat fekszem a hátamon,és olyankor a baba is kevesebbet mozog,így nekem kevésbé fáj!
Viszont ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom,javaslom keresd fel a nőgyógyászod,ő biztosan tud segíteni!
Boldog babavárást!
2/2 anonim válasza:
Én is így voltam a múlt hét elején,rögtön mentem dokihoz,mert megijedtem. Megvizsgált,minden rendben van,csak a méhszalagok nyúlnak,nő a picikém. 3*2szem Magne B6-ot kell szednem és már másnapra el is múlt. Nekem bevállt. Próbálkoztam 3*1-el,de az sajnos kevés.
Jó egészséget kívánok!
24hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!