Nagyon fájdalmas az amnioszkópia vizsgálat? Hogyan zajlik?
Az a magzatvizvizsgálat. Többször megnézik majd ha tulhordod a babát ,hogy nem zavaros e a magzatviz és ha tisztának találják akkor nincs gond és nem inditanak szülést.
Hát őszintén szolva elég kellemetlen,de szerintem nem fájdalmas. Nekem ha jol emléksze a 2. után beindult a szülés,de ez lehet hogy csak véletlen volt. Egyébként ha jol emlékszem a vizsgálat után volt egy pici vérzés és erre a doki mondta hogy ez normális.
Ja és a dokid fogja csinálni szerintem..nekem ő csinálta.
Nekem az épp aktuális doki csinálta, a 40. héttől 2 naponta nézték. NST minden nap volt, de amnioszkópia csak 2 naponta. Kicsit kellemetlen, az igaz, de azt a 30 másodpercet ki lehet bírni. Én is véreztem utána, azt mondták, az normális. A 3. ilyen vizsgálat után éjjel indult be a szülés. nem tudom, volt-e köze a vizsgálathoz. Én mindenórásan nem fogtam rá. :)
Rövid vizsgálat, ezen ne parázz, felesleges!
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!