Hány honapos kortol nem birok majd lehajolni meg ilyenek? Miért fogják a derekukat azok a kimamák akiknek még csak alig van pocakjuk?
Na azert aki azert fogja a derekat, h azt higgyek rola, terhes, vagy idosebb terhesnek higgyek, az mar elegge orvosi eset.. :)
En 14 hetesen, mikor pocakom nem volt, alig birtam fekudni es allni a derekfajastol. Akkor nem lehetett a suly miatt, mert nem volt.
Biztos van vmi magyarazata a derekfajasnak, es nem a kilo, vagy a gyerek sulya, mert hirtelen hizasnal, nem terhesseg eseten sem ereztem ezt a fajdalmat soha, pedig volt, h egy ev alatt 10 kilot szedtem fel.
Én 19 hetes vagyok és azt sem mondhatom, hogy nagy a hasam, ennek ellenére akarva-akaratlanul rendszerint azt veszem észre, hogy fogom a derekamat. Mondjuk van egy egyszerű magyarázata, hogy miért: azért, mert néha már az őrület szélén vagyok a fájdalomtól. Állómunkát végzek, a nap végén már sírni tudnék. Sőt, néhány óra után már nem is a derekam fáj a legdurvábban, hanem a farcsontom és az egész fenekem.
Ez a nagy oka derékfájásnak, nem a pocakom mutogatása.
Az utolsó hozzászóló vagyok. Elnézést, nem a derékfájásnak, hanem a fogdosásnak ez az oka.
A lehajolásról annyit, hogy nálam fizikai akadálya még nincs, le tudnék hajolni, de nem nagyon teszem, mert a doki szó szerint megtiltotta, másrészt pedig mindig attól félek, hogy ha egyszer lehajolok, akkor úgy maradok...
Sziasztok!
Én végeztem egészségügyit és egy egyszerű oka van a derékfájásnak. A méh növekedésével a test súlypontja áthelyeződik és van akit ez mevisel, van akit nem. Nekem is vannak napok, amikor majd leszakad a derekam, és van amikor olyan érzés mintha elvágták volna. Szóval ez szerintem tök normélis, és a mutogatós orvosi esetekről annyit, hogy sajnos van ilyen.... találkoztam ilyennel :D
Boldog babavárást mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!