Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek érdemes tesztelnem?

Szerintetek érdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés
December végén menstruáltam utoljára. De nekem soha nem jött meg 28 napra. Kb. úgy számoltam, hogy múlhét pénteken kell megjönnie de semmi. Ma reggel kicsit görcsölt a hasam és szúrkált, de még mindig semmi nyoma, hogy megjönne. Érdemes tesztelnem? Nem szedek fogamzás gátlót de azért vigyázunk a férjemmel, persze nem 100%-os módon védekezünk. Most 11 hónapos a kisfiam. Mikor vele lettem terhes se volt semmi féle előjele, hogy terhes vagyok, csak szintén azt számolgattam, hogy már meg kellett volna jönnie. De akkor nem görcsölt a hasam és nem éreztem úgy, mintha megjönne most meg reggel úgy éreztem. Azóta elmúlt az érzés. Szerintetek?
2010. febr. 8. 20:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem éppen a legfelhőtlenebb a kapcsolatom a férjemmel. Ő persze örül ha baba van de minden ezzel járó teher és felelősség az enyém. Az első gyereknél se vállalt sokat. Nem tudom, hogy egyedül képes leszek-e végigcsinálni.
2010. febr. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!