Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek érdemes tesztelnem?

Szerintetek érdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés
December végén menstruáltam utoljára. De nekem soha nem jött meg 28 napra. Kb. úgy számoltam, hogy múlhét pénteken kell megjönnie de semmi. Ma reggel kicsit görcsölt a hasam és szúrkált, de még mindig semmi nyoma, hogy megjönne. Érdemes tesztelnem? Nem szedek fogamzás gátlót de azért vigyázunk a férjemmel, persze nem 100%-os módon védekezünk. Most 11 hónapos a kisfiam. Mikor vele lettem terhes se volt semmi féle előjele, hogy terhes vagyok, csak szintén azt számolgattam, hogy már meg kellett volna jönnie. De akkor nem görcsölt a hasam és nem éreztem úgy, mintha megjönne most meg reggel úgy éreztem. Azóta elmúlt az érzés. Szerintetek?
2010. febr. 8. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én ugyanebben a helyzetben biztos, hogy vennék egy tesztet.
2010. febr. 8. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tesztelj.

Nekem már 2 csíkos, és nekem is dec.végén volt utoljára:)

2010. febr. 8. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is dec végén mensiztem utoljára és pénteken már láttuk a babát!

Szóval sztem már érdemes lenne tesztelni.

2010. febr. 8. 20:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De nektek 28 napra jön meg nem? Annyira bizonytalan vagyok. De ha nem jön meg holnap reggelre akkor elmegyek a patikába.
2010. febr. 8. 20:37
 5/11 LN09 ***** válasza:

Szia! Én azért várnék a teszttel legalább egy hetet.

Nekem PCO-van, mégis teherbe estem. Szóval akármi megtörténhet. De ha most tesztelsz, lehet neg. lesz, viszont pár nap múlva meg poz. lenne.

Én 1 hetet vártam a teszttel, és totál csíkos lett! Gyanús volt, hogy ilyen korán... Hát igen, igazam lett. Azért mert 4 baba tapadt meg bennem.

Az, hogy valakinek 28 napos vagy többb kevesebb, nem hiszem hogy nagyon számít.

2010. febr. 8. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltad a tesztet, akkor írj, hogy mi volt...:)!
2010. febr. 9. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:
3. vok. Nem, nekem is össze-vissza ciklusaim vannak!
2010. febr. 9. 08:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet és pozitív lett. Vettem még egyet azt is megcsinálom kicsit később a biztonság kedvéért. Hát ez most váratlanul ért. De azért örülök, de félek is.

2010. febr. 9. 11:35
 9/11 LN09 ***** válasza:

21:52-es vagyok!

Gratulálok! Mitől félsz? Nem szeretnéd?

2010. febr. 9. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:

szia, első vagyok. egy halk gratulát küldök én is.

ne félj semmitől, mindened megvan, nem lesz köztük nagy korkülönbség, de annál jobban fogják szeretni egymást!!! fel a fejjel, tudom, most megijedtél, de ha hideg fejjel átgondolod, akkor sincs mitől tartanod. kitartást kívánok!

2010. febr. 9. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!