Ti hisztek abban, hogy az anya megérzi a gyerek nemét? Nektek volt megérzésetek? Bejött?
Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy kislány, mondtam is a férjemnek, de nem hitt nekem :)
Igazam lett! :)
Az elsőnél kislányt éreztem, de mindenki azt mondta, hogy tuti fiú, mert... és jöttek a babonák: vannak-e rosszullétek, kívánós vagyok-e, milyen a hasam alakja stb.
A végén teljesen elbizonytalanítottak, de kislány lett.
Most szintén kislányt érzek.
11 hkm
Én még nem akartam gyereket, de úgy voltam vele, hogy ha majd jön, akkor fiú legyen.
Aztán terhes lettem. Szóval tudtam, hogy csak lány lehet. Úgy néz ki, 75%, hogy tényleg az. :D
15: nálam még a tünetek is "lányosak" (bár én ebben nem hiszek), ennek ellenére mondja mindenki, hogy úgyis fiú :D A 14. hétig folyamatosan rosszul voltam, hánytam, minden bajom volt, mint egy élőhalott, még most is hányok néha, pedig a héten már betöltöm a 16 hetet, de legalább a folyamatos hányinger megszűnt. Amúgy meg kétpofára zabálom az édeset úgy, hogy világ életemben utáltam a csokit, a sütiket, minden ilyesmit, inkább sósat ettem.
Összesen hárman mondják, hogy lány, az egyik anyai nagymamám, mert neki 2 lánya és egy fia van, és a lányokkal tökéletesen ugyanaz volt, mint most nekem, a fiával meg nem volt semmi baja. Anyám meg reméli, hogy lány :D A férjem fiút akarna, ha választható lenne, de szerinte tuti lány (akkor is örül, sőt, úgy látom, hogy annyira ráállt, hogy picit már ő is azt szeretné). Mindenki más a környezetemben azt dumálja, hogy biztos, hogy kisfiú, mert csak, ők rámnéznek és tudják, hogy fiú :D
16-os: nekünk 4 nappal peteérés előtt fogant. Tuti, mert paráztam, hogy nem lesz ovum (voltak sajnos előtte ilyen gondjaim), úgyhogy néztem hőmérővel, így az ovu napja biztos, és 4 nappal előtte volt utoljára akció, azt hittem, esélytelen is a hónap. Szóval ez alapján aztán tényleg lánynak kell lennie :D Nagyon várom már a jövő hétfőt, folyton találgatok, iszonyú türelmetlen vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!