Ti hisztek abban, hogy az anya megérzi a gyerek nemét? Nektek volt megérzésetek? Bejött?
Én 15 és fél hetes vagyok, nem tudom még a nemét. Ha minden jól megy, holnaphoz egy hétre megtudjuk, remélhetőleg Ő is így akarja :) Csak kíváncsi vagyok, kinél hogy alakult ez.
Én mikor pozitív lett a teszt, pár napig azt mondtam, hogy fiú, de az első UH-n amikor ránéztem a monitorra, valahogy egyszerűen lánynak láttam (tudom, hülyeség, mert egy fél centis kis folt volt), és ez mindig így maradt utána. Még háromszor láttam, 8 hetesen majd a 12 hetes genetikain, meg pár nappal később meglestük a dokimnál is, valahogy mindig az volt az érzésem, hogy ő bizony egy kislány. A környezetemben viszont mindenki azt mondja, hogy tuti kisfiú, mert hegyes a hasam (anyám szerint 15 hetesen még mindenkinek hegyes, akinek látszik egyáltalán, nekem már elég egyértelműen látni). Annyira belém beszélték, hogy most meg már fiúnak gondolom folyton, szóval volt nekem megérzésem, csak teljesen elbizonytalanítanak az emberek :D Nagyon-nagyon kíváncsi természetű vagyok, alig bírok magammal, borzasztóan várom már, hogy kiderüljön, ki lakik bent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!