Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hányadik héten múltak...

Kinek hányadik héten múltak el a terhes tünetei?

Figyelt kérdés
És akinek adtak hormonpótlást?
2015. jan. 25. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Én hormonpótlást nem kaptam, akkor múltak el a rosszullétek és a hányás, mikor a 14. hetet betöltöttem, a 6. héten kezdődtek. Mondjuk néha hányok még most is (kb. hetente 1x-2x), de ez már nem olyan, nincs egész nap hányingerem, csak hirtelen felfordul a gyomrom a semmiből, kirakom, aztán rendben is vagyok, mintha mi sem történt volna :D Sokkal elviselhetőbb, mint az egész napos szenvedés.

A melleim még fájnak, de azok fognak is gondolom, mivel növögetnek folyamatosan.

15+3 hkm

2015. jan. 25. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én utrogestant szedtem, a 6. héten kezdődött az émelygés, szagundor. 10 hetesen véget ért. Helyette jött a mellfájdalom.

19 hkm

2015. jan. 25. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Progestant szedek 2x1 szemet.

6 hetesen kezdődött az étvágytalanság. Az már kezd elmúlni, viszont rengeteg gyomorsavam van.

11 hkm

2015. jan. 26. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!