Mikor mondtad meg a főnöködnek, hogy terhes vagy? Hanyadik hétben voltál?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 14:40
1/5 anonim válasza:
Első gyereknél: 12 hetesen már nem dolgoztam. Előtte 2 hétig szabin voltam. Nem terveztem tp-re menni, de kórházba kerültem és az orvosom nem engedte, hogy dolgozzak tovább.
Így telefonon értesítettem őket, hogy mi a helyzet és hogy rám már ne számítsanak.
2. gyereknél pedig visszamentem dolgozni 5 hónapra és már a bejelentésnél sem volt vele problémájuk. :)
2/5 anonim válasza:
Én az első vizsgálatra kéreckedtem el,mikor rákérdezett,hogy csak nem baba ? én pedig nem tagadtam:-) A főnököm nő,jó a kapcsolat,tudta,hogy próbálkozunk,így nem volt gond..
3/5 anonim válasza:
10. hét körül. nem akartam úgy elmenni karacsonyozni hogy nem "vallom be" annal is inkabb hogykaracsonykor elmondtuk a csaladnak es feltem h vki gratulal a facebookon es akkor onnan tudja meg.
jol fogadta (a jobb keze voltam), es mazlim volt mert egy tavoli rokon a semmibol gratulalt a facen uzenofalon pedig neki el se mondtuk azt se tudom kitol tudta meg.
4/5 anonim válasza:
6. héten. Elkezdtem barnázni, a doki meg erőltette min. 1 hétig a pihenést. Úgyhogy inkább elmondtam, hogy mi a szitu.
5/5 anonim válasza:
12. heti uh után. Életem legnehezebb beszélgetésére készültem. Főiskola mellett vettek fel dolgozni, rengeteg időt, pénzt öltek belém, én meg egy év után teherbeestem. Végül abszolút pozitív lett a fogadtatás, nagyon örült neki, gratulált, bár hozzátartozik, hogy addigra már megbeszéltük a férjemmel, hogy a tgyás lejárta után, ő marad itthon fiunkkal, így azért a főnöknek is emészthetőbb volt. Bár, akik három évig maradtak otthon, azoknak is mind örült. Mindig azt mondta, hogy kellenek a gyerekek, mert ők a zálogai a jövőnek és a nyugdíjának. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!