Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem a kicsit...

Miért nem érzem a kicsit mozogni? Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés

A 15. héten éreztem először a kicsit mozogni, most a 17. hétben vagyunk, és kb. 1 hete nem érzem őt.

A dokim azt mondta, hogy ne izguljak, a kicsi biztos jól van, csak első babához képest amúgy is korán éreztem, majd a 18-19. héttől biztos fogom újra érezni. De meg sem nézett UH-n, hogy tutira menjen. Ugye igaza van, és tényleg ezért nem érzem őt?

Legközelebb UH-ra az AFP-vel kell majd mennem, ami úgy 1-1,5 hét múlva lesz csak.

2008. aug. 21. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nyugodj meg, én is azt olvastam (meg hallottam másoktól), hogy bejelentkezik egyszer kétszer, utána napokig ill. 1-2 hétig semmi. Első babánál nem ritka, hogy csak a 20. hét tájékán érzi meg a mama a mozgolódást. Én pl. a 16. héten járok, és az égvilágon semmit nem érzek. Úgyhogy szerintem ne aggódj!
2008. aug. 21. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia csatlakozom az elottem szolohoz.

Az en Kicsim, a 15. hetben haromszor megkaparaszott, aztan eltunt hetekre. Nagyon ritkan es akkor is bizonytalanul ereztem, hogy jelentkezne. Ket-Harom hete erzem minden nap a mozgolodasat, de most sem allandoan es nagy intenzitassal. Van amikor tobbet mocorog egy nap, van, amikor alig.

Ne aggodj. 15 hetsen meg azert nagyon mini am Onagysaga :-).

2008. aug. 21. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt elfelejtettem irni, hogy 25 + 4 hetsek vagyunk most :-)
2008. aug. 21. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!