Van valami összefüggés aközött, hogy a méhlepény hol helyezkedik el, és hányszor érzem a kicsit mozogni? Úgy értem, jobban lehet érezni a mozgást, ha pl. a méhlepény hátul tapad, mint pl. a mellső falon?
Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 12:28
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem a mellső falon tapad, ezzel magyarázták, hogy később kezdtem el érezni, de azt mondta nekem az orvos, hogy később, amikor már elég erőss a baba, akkor nincs különbség. Minden jót! 29 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
Attól fugg, hogy hány hetes vagy!
3/5 anonim válasza:
Nekem mellső falon tapadt, és 18 hetesen éreztem először. Azóta is folyamatosan, igen gyakran..:D Én picit vékony alkat voltam a terhesség elején, azt mondta a védőnő, hogy ezért érzem ilyen gyakran, mert vékony a hasfalam.
4/5 A kérdező kommentje:
Már 20 hetes vagyok, és szintén vékony alkat. Eddig is csak 3 kg-ot híztam. Esténként szoktam többnyire érezni, de más velem egykorú kismamik arról számolnak be, hogy az egész nap virgonckodik a kicsi, hullámzik a hasuk, stb., én meg csak akkor érzem, ha lefekszem, ráteszem a pocakomra a kezem, és figyelek. :(
2008. szept. 11. 18:45
5/5 anonim válasza:
Szia. Ne aggódj, egy-két hét és mindennap fogod érezni. Én 21 hetesen éreztem előszőr és még most sem érzem egész nap. Minden jót! 29 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!