Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap egész nap nem éreztem...

Tegnap egész nap nem éreztem mozogni a lányomat, kicsit megilyedtem! Ma reggeltől is ezt várom! Baja lehet, vagy csak lustibb? 27+3km

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak lustibb.Nálunk is most ez a helyzet.Napokig rodeó volt odabent,most pihi van két napja.Ez az idő rájuk is hat.

34 h

2009. jún. 28. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló. Reggelente jelentkezik, később pedig csak unszolásra. Azt szoktam csinálni,hogy 3 ujjal picit megnyomom a hasam alját (mintha pulzust néznék), arra rúg egyet, vagy megmozdul. Az én kislányom szerintem a meleget nem szereti, mert ha esik az eső szinte le sem áll.

26 hetes km

2009. jún. 28. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is ilyen.Mondjuk nálunk ha jóidő van,ő akkor mozog sokat,ilyen rossz időben,max naponta 2x.Ne ijedj meg!

2009. jún. 28. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT,AZÓTA MÁR JELZETT HOGY MÉG MEGVAN!! :)
2009. jún. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!