Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség alatt most akkor...

A terhesség alatt most akkor normális a folyás vagy sem? A dokim szerint nem.27 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
A terhességem elejétől van folyásom, nem viszket, nem büdi, semmi. A doki a 25.héten megnézte a méhszájat és ugye volt folyásom, nagyon minimális, volt mikor több volt, de azt mondta nem szabad hogy legyen, így írt fel rá hüvelykúpot, azt mondta nem jó ha van folyásom, kicsi se legyen! Elhasználtam a kúpot (10 napos) és még mindig ugyanúgy van folyásom, mint eddig. Sőt igazából a kúp közbe is volt. Most akkor nem értem mivan. A védőnőhöz mindig viszek vizeletet, eddig semmi probléma nem volt, se genny, se cukor se fehérje nem volt benne. Ő is azt mondta hogy normális a folyásom akkor. Lehet, hogy a doki "félrekezel"? Nem kérdőjeleztem meg eddig a tudását, de mostmár kicsit fura nekem. Hisz mindenki azt mondja normális a folyás a terhesség alatt, ő meg azt mondja nem, még egy kicsi sem. Monjduk igazából fura volt mert mikor vizsgált, közbe mondta hogy ír majd fel valami kúpot, aztán nekem kellett úgymond rászólnom mielőtt eljöttem hogy akkor írja fel. Előtte a 13.héten vizsgált, akkor nem volt gond a folyás. Legközelebb a 29.héten megyek hozzá, megkérdezzem majd hogy most akkor hogy is van ez?
2008. aug. 21. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy teljesen normális a folyás a terhesség sorám, mert a hüvely PH értéke folyamatosan változik. Így változik a folyás állaga és mennyisége is. Nekem is van már az 5. héttől, a dokim engem is megvizsgált, de sose mondta, hogy ez baj lenne, nem írt fel rá semmit sem.
2008. aug. 21. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pár napja kérdeztem, hogy normális e, hogy nekem nincs, olyan valaszokat kaptam, hogy ugyis lesz :)

Amig nem budi, meg nem viszket allitolag nincs gond.

2008. aug. 21. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális változás miatt normális, ha nem viszket, büdi vagy túlzottan sok! Én is volt, hogy kaptam rá Kliont, de valamennyi normálisnak mondható!
2008. aug. 21. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez a doki gyagyás.. Akkor legközelebb ha felír valamit én nem fogom használni, semmi értelme ha én nem érzem hogy gond lenne! Mert a kúppal is csak "bekavarok", főleg ha nincs is semmi fertőzésem.
2008. aug. 21. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt a folyás normális, kivéve, ha sárga, szagos, csíp-viszket. Nekem sárga folyásom van és ezért vagyok kúpkúrán, ha elmúlik jó, ha nem, akkor hüvelytenyészet és kapok valami mást rá. Szerintem ha a folyás sima áttetsző, nem darabos és sárga, nem kell a kúp! 30 heteske
2008. aug. 21. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amiota nagylany vagyok van folyasom. Addig amig Magyarorszagon jartam nodokihoz, mindig azzal ijesztgettek, hogy gomba-rak-gomba-rak. Amiota babas vagyok is van folyasom. A dokim tobbszor is megvizsgalta az en unszolasomra es mindig azt mondta, hogy ez teljesen normalis, es hogy a terhesseg alatt meg bovebb folyassal szamolhat az ember.

25 hetesek vagyunk

2008. aug. 21. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én épp most kedden kérdeztem a védőnőmet, mert én is úgy tudtam, hogy normális a folyás ilyenkor, de az orvosom nekem is írt fel hüvelykúpot. A védőnőm azt mondta, hogy valószínűleg a kesztyűjén elszíneződöttnek látta a váladékot, és azért kellett a kezelés. Azóta csökkent a váladék mennyisége,de minimális még mindig van. Boldog babavárást! 25 hetes kismama
2008. aug. 21. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is normális, hol kisebb, hol több folyás van.

A kupot lehet azért adta, mert terhesen hajlamosabbak vagyunk a fertőzésekre, ettől akart megóvni.

Én sem használtam el, amit felírtak, ha nincs tünet, szeritnem gond sincs.

Amígy nem fáj, viszket csíp, ne félj, semmi baj:-))

2008. aug. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!