20 hetes terhesen normális ha alig mozog a baba? Napi 1szer max 2szer de épp hogy
2. terhességem ilyenkor az elsővel már tök sokat éreztem a mocorgást, bár most mellsőfali a lepény lehet ez miatt? és haráéntban fekszik a pici.
Ez miatt lehet vagy baj lenne?
nem érem el az orvosomat.
már rég éreznem kellene hogy mocorog sokat mert már nem olyan pici :(
Én a 22. hetet kezdtem, de még nem érzem a mozgását :( Nekem is mellső fali a lepény.
Szerintem ne aggódj, minden baba és minden terhesség más és más. Lehet már csak napok kérdése és sokkal erőteljesebben fogod érezni.
24 hetesen kezdtem néha érezni, ami napi max.2-t jelent.A 21.héttől a 24.hétig egyáltalán nem éreztem sose, el is mentem dokihoz, aki megnyugtatott, hogy minden rendben van.Talán a 30.héttől érzem rendesebben, de most a 36.héten sem érzek rúgásokat, meg ilyesmi, csak apróbb megmoccanásokat.Hát az én babám ilyen, majd ha megszületik bepótolja a ficánkolásokat:)
Szóval ne aggódj, nem kevés ez a mozgás, de ez is mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!