Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhesen normális ha...

20 hetes terhesen normális ha alig mozog a baba? Napi 1szer max 2szer de épp hogy

Figyelt kérdés

2. terhességem ilyenkor az elsővel már tök sokat éreztem a mocorgást, bár most mellsőfali a lepény lehet ez miatt? és haráéntban fekszik a pici.

Ez miatt lehet vagy baj lenne?

nem érem el az orvosomat.

már rég éreznem kellene hogy mocorog sokat mert már nem olyan pici :(

2010. febr. 8. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy nekem 5 hónaposan mozdult meg először, szerintem jó, ha csak 1x vagy 2x érzed. Még nem olyan nagy, hogy minden mozdulatával jelezzen neked. Nyugodj meg, lesz ez még virgoncabb is. 14 hetes kis mama
2010. febr. 8. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is mellsőfali a feltapadásom,és nekem is hónapokig alig mozgott,éppen csak hogy reggel meg este,már alig vártam az estét hogy lefeküdjem és érezzem hogy van,de akkor is éppen hogy csak oda kapirgált hogy itt vagyok.nem tudom mitől lehet ez,de nekem is így volt,és egészen addig amíg meg nem fordult a 37 héten,mert egészen addig faros volt
2010. febr. 8. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a 22. hetet kezdtem, de még nem érzem a mozgását :( Nekem is mellső fali a lepény.

Szerintem ne aggódj, minden baba és minden terhesség más és más. Lehet már csak napok kérdése és sokkal erőteljesebben fogod érezni.

2010. febr. 8. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
21 hetesen éreztem először, keveset, de minden nap mozgott, megőrjitettem a környzetemet azzal, hogy ma még nem mozgott...nyugi, mi már 29 hetesek vagyunk, és van hogy csak reggel érzem, és estig nyugiban van.
2010. febr. 8. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

24 hetesen kezdtem néha érezni, ami napi max.2-t jelent.A 21.héttől a 24.hétig egyáltalán nem éreztem sose, el is mentem dokihoz, aki megnyugtatott, hogy minden rendben van.Talán a 30.héttől érzem rendesebben, de most a 36.héten sem érzek rúgásokat, meg ilyesmi, csak apróbb megmoccanásokat.Hát az én babám ilyen, majd ha megszületik bepótolja a ficánkolásokat:)

Szóval ne aggódj, nem kevés ez a mozgás, de ez is mindenkinek más.

2010. febr. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!