32. hétben nem jelent nagy problémát, ha már I. fokban érett a méhlepény?
"Öregszik a lepény Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény), ezután elkezd öregedni, meszesedni, amit az ultrahangvizsgálatokon mindig fel is jegyeznek. A 25. hét után már általában 1-es érettségib fokozatú a lepény, majd tovább “érik” egészen a 3-as fokozatig. A lepény érettségéből többé-kevésbé következtethetünk a szülés várható időpontjára is, hiszen minél öregebb a lepény, annál kevésbé tudja a babát ellátni."
tehát a skála 0 1 2 3, nem 3 2 1 0
Kedves első!
Nem azt kérdeztem,hogy mit jelent a lepény érettség,hanem,hogy gondot jelent-e az,hogy már ,,ilyen korán,, elkezdett öregedni..azért írom,hogy korán,mert anno a kisfiamnál a 32 hetes Uh-on még nem volt I-es fokban érett,vele később kezdett érni,ezért kérdezem,hogy kell e ettől tartanom vagy sem?!
Második gyerekem,és tudom mit jelent,hogy érik-öregszik a lepény,hogy az mit jelent,de azért köszönöm a válaszod.
Ahha,oké,értem..de én nem hiszek ezeknek az internetes hülyeségeknek,már elnézést!!Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi,nem internetes hülyeségekre..ha a 25. héttől már I-es fokban érett lenne a lepény,szerintetek végig lehetne vinni a terhességet???? :O Még a 40. hét előtt elöregedne!!
Meg ha a 25. héten már I-es fokban érett lenne,akkor hogy van az,hogy sokaknak még a 32. hétben semennyire sem érett???
Na de vitatkozni én sem fogok senkivel,én kérdeztem,számomra hasznos válasz nem érkezett,de azért köszi mindenkinek az erőfeszítését!!
ezt a Vida Ágnes honlapján találtam, azért ő elég elismert szakember. ha meg nem az internet érdekel, a ****-ért teszed fel itt a kérdést.
hívd fel az orvosod, vagy máskor kérdezd meg UH-on, vagy utána.
egyébként. ÉN IS voltam terhes, és hidd el, így van, ahogy le van írva.
az egyes érettség, még egyszer mondom, a 0 után van, nem az a vége, hanem még van a 2 és 3-as érettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!