Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a jobb, ha a méhlepény...

Melyik a jobb, ha a méhlepény a méh hátsó falán vagy a mellső falán tapad? Valamelyik okoz valamilyen problémát vagy nincs ennek jelentősége?

Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Az mindegy, hogy első, vagy hátsó fali, az számít, hogy jó helyen tapadjon, tehát ne lent, mélyen, vagy a méhszájon. Nekem a melsőfalon tapad, de jó helyen így nincs vele semmi gond.
2008. okt. 15. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a mellső falon tapad, mégha jó helyen is - esetleges császármetszés esetén kell majd figyelniük az orvosoknak, nehogy belevágjanak.

A hátsó falinak és a fundusban tapadtnak nincs hátránya.

2008. okt. 15. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem mellső falon tapad, dokim szerint ez az ideális. Viszont, ha császárra kerül a sor, akkor jobban oda kell figyelni.

Mellső fali tapadásnál később lehet látni a pocakot, és egy picit később is lehet érezni a kicsit.

Hátsó fali tapadásnál a pocakot hamarabb lehet látni és a kicsit is hamarabb lehet érezni.

Ami nem mindegy az az, hogy milyen mélyen tapad a lepény, legyen akárhol, mert ebből probléma lehet.

2008. okt. 15. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont azt mondta a dokim, hogy a hátsó falinál lehet később látni a pocakot, és ott kisebb is, mivel a lepény gyakorlatilag befelé nő.
2008. okt. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!