Terheléses cukorvizsgálatnál a két vérvétel között lehet mászkálni vagy jobb végigülni? Van ennek jelentősége, befolyásolhatja az eredményt?
szerintem sincs jelentősége. én visszajöttem dolgozni és mikor letelt a két óra, ismét a kórházban voltam....
olvastam viszont olyat ahol nem igazán engedik mozogni a kismamát.
Én sétáltam egyet a barátnőmmel. Megkérdeztem, azt mondták, nem kell ott maradni, én meg akkor inkább kimentem, mert nem valami barátságos a kórházi folyosó!
De javaslom, hogy ne egyedül mászkálj, mert ott akkor több kismama is rosszul lett, egy el is ájult. Szóval érdemes "támogatóval" menni!
Nem szabad mozogni!!!
Nekem is szóltak, hogy max pisilés, és egyszer le az újságosig, meg vissza! Mert a zsírégeés, szénhidráthazsnosítás, stb nyilván mozgás hatására gyorsabb!!
Szóval, ha bírod, akkor vigyél olvasnivalót, és tedd le a popódat, ki lehet bírni azt a 2 órát, - ha valós eredményt akarsz kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!