Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok. Azt mondták...

13 hetes vagyok. Azt mondták az UH-n hogy a méhlepény a mellső falon tapad és fedi a méhszájat. Kérdeztem, hogy okoz e problémát, de azt mondták, hogy nem csak feküdjek sokat. Okoz ez valami problémát?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Okozhat, de nem mindenkinél. Esetleg vérezhetsz miatta, később pedig befolyásolhatja, hogy szülhetsz-e simán vagy császározni kell. Ha végig a méhszájon vagy nagyon közel hozzá marad, akkor császározni fognak.
2009. jún. 26. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem végig igy volt és a doki aszt mondta hogy jó. Császár volt nekem de nem azért.De viszont már amikor a vége felé jártunk szivárgott a magzatviz és aszt mondta hogy ezért.De simán végig vittem a 9 hónapot.
2009. jún. 26. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Még a helyére kerülhet a méhlepényed, de ha itt marad akkor tényleg császároznak és az is lehet, hogy a vége felé be kell feküdnöd a kórházba. Ilyenkor ugyanis ha megindul a szülés akkor először a méhlepény válik le és a baba nem kap tápanyagot és oxigént. És ez ráadásul nagyon nagy vérzéssel jár, ami az anya életét is veszélyeztetheti. De ha mindez intézményben történik semmi gond nem lesz. Szóval, ha nem is kerül a helyére a méhlepényed ne izgulj, vigyázni fognak rád. De lehet a köv. UH-on már jó helyen lesz. Ja és azt hiszem ilyenkor a házasélet is tiltott.
2009. jún. 26. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A 12.heti uh-n nekem is azt mondták, hogy a méhlepény érinti a méhszájat. Most a 18 hetes uh-n már jobb volt az eredmény, már a méhszáj felett helyezkedett el.

Ha fedi a méhszájat a terhesség végéig, akkor én úgy tudom, hogy mindenképpen császároznak. Tényleg feküdj sokat, és vedd komolyan!

2009. jún. 26. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én még annyival egészíteném ki, hogy ilyenkor nem szabad házaséletet élni!!!

Egyébként valóban "vándorolhat" még a lepény, lehet, hogy a következő UH-n már jó helyen lesz (nekem is így volt)

Üdv: 35 hetes kismama

2009. jún. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!