Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet villanóf...

Terhesség alatt lehet villanófényes szőrtelenítő kezelésre járni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mindenhol...
2010. febr. 7. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de hol csinálnak ilyet?
2010. febr. 7. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem mertem, sőt még most szoptatás alatt sem.

Előzőnek: kozmetikusnál.

2010. febr. 7. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

szia, én kozmetikus vagyok és ilyen kezeléseket csináltam amíg nem jöttem el tápppénzre a kis pocaklakómal!

Szóval kérdésedre válaszolva, igen. lehet! Magyarázata egyszerü, mivel a villanófény csak a szőrszál végéig hatol be a bőrbe, tehát csak az irha és a bőralja rétegig jutnak el az energiák igy a bőrnél nem hatol mélyebbre!

Gondolom intim területre gondoltál, azt is lehet, elvileg! Habár ha már előrébb jársz a terhességgel akkor én nem ajánlom, mivel a kezelés nem fájdalommentes és szerintem az már nem igazán lehet jó a babának!

2010. febr. 7. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

NEM szabad!!!

Terhesség alatt (sőt menstruáció ideje alatt sem!) nem végezhető lézeres szőrtelenítés.

Ha majd később ilyenre szánod el magad, olyan helyt javaslok, ahol bőrgyógyász szakorvos felügyeli a szőrtelenítést!!!

Azt azért jó tudni, hogy ez nem lesz végleges szőrtelenítés, pár év múlva visszanőnek a szőrszálak...

Sőt, azt is jó tudni, hogy az elsőre ajánlott 3 kezelés senkinek nem elég, legalább 6-8 kezelésre lesz majd szükség...

2010. febr. 7. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó meg kell hogy cáfoljalak! Én több éve végeztem ilyen kezeléseket és rengeteg ilyen félreinformált vendégem volt! A kezelés mindig a géptől függ. pl a mi gépünk 4-6 alkalomtól lesz teljesen eredményes, de tudok olyan gépet aminél 8-10 kezelés kell, de ott kicsit olcsóbb a kezelések alkalmankénti ára!

Ja, és volt olyan vendégem is aki bőrgyógyásznál volt kezelésen az aszisztens végezte az eljárást és szétégették a bőrét, majd jött hozzám villanófényre!

Szóval nem szabad általánosítani! Utána kell nézni, és érdeklődni az adott gép milyen.

(csak megjegyzem a mi cégünket is orvos üzemelteti, de csak a nevét adja hozzá, minden munkát én kozmetikus végzem... Igy sokat számít ha az ember orvoshoz megy...)

2010. febr. 7. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy akik ezzel foglalkoznak, azok szerint nem gond ez... hmm... én inkább kihagynám, majd folytatod, ha már nem leszel terhes, nem szoptatsz...
2010. febr. 8. 07:43
 7/9 A kérdező kommentje:
igaza lehet a kozmetikus válaszolónak, hiszen tényleg nem érint mélyebb rétegeket. azért még megkérdezem turkászbácsi véleményét is, ha azt mondja, oké, akkor megyek. úgy utálom borotválni, szúr meg minden...
2010. febr. 8. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Én jól tudom miről van szó, 4 kezelés után most szüneteltetek, pedig ki van fizetve a 8 alkalmam. Én csak a szülés után folytatom vmikor. Nekem szerencsére már így se nő vissza, de én terhesség alatt bizony nem eröltetném a dolgot, mond bárki amit akar!!!! Egyszer vagyok terhes, kibírom!
2010. febr. 8. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem lehet! Az én kozmetikusom volt annyira őszinte hogy megmondta, hogy majd szoptatás után menjek, mert sem terhesen sem szoptatás alatt nem lehet!
2010. febr. 8. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!