Terhesség alatt lehet villanófényes szőrtelenítő kezelésre járni?
Én nem mertem, sőt még most szoptatás alatt sem.
Előzőnek: kozmetikusnál.
szia, én kozmetikus vagyok és ilyen kezeléseket csináltam amíg nem jöttem el tápppénzre a kis pocaklakómal!
Szóval kérdésedre válaszolva, igen. lehet! Magyarázata egyszerü, mivel a villanófény csak a szőrszál végéig hatol be a bőrbe, tehát csak az irha és a bőralja rétegig jutnak el az energiák igy a bőrnél nem hatol mélyebbre!
Gondolom intim területre gondoltál, azt is lehet, elvileg! Habár ha már előrébb jársz a terhességgel akkor én nem ajánlom, mivel a kezelés nem fájdalommentes és szerintem az már nem igazán lehet jó a babának!
NEM szabad!!!
Terhesség alatt (sőt menstruáció ideje alatt sem!) nem végezhető lézeres szőrtelenítés.
Ha majd később ilyenre szánod el magad, olyan helyt javaslok, ahol bőrgyógyász szakorvos felügyeli a szőrtelenítést!!!
Azt azért jó tudni, hogy ez nem lesz végleges szőrtelenítés, pár év múlva visszanőnek a szőrszálak...
Sőt, azt is jó tudni, hogy az elsőre ajánlott 3 kezelés senkinek nem elég, legalább 6-8 kezelésre lesz majd szükség...
Kedves utolsó meg kell hogy cáfoljalak! Én több éve végeztem ilyen kezeléseket és rengeteg ilyen félreinformált vendégem volt! A kezelés mindig a géptől függ. pl a mi gépünk 4-6 alkalomtól lesz teljesen eredményes, de tudok olyan gépet aminél 8-10 kezelés kell, de ott kicsit olcsóbb a kezelések alkalmankénti ára!
Ja, és volt olyan vendégem is aki bőrgyógyásznál volt kezelésen az aszisztens végezte az eljárást és szétégették a bőrét, majd jött hozzám villanófényre!
Szóval nem szabad általánosítani! Utána kell nézni, és érdeklődni az adott gép milyen.
(csak megjegyzem a mi cégünket is orvos üzemelteti, de csak a nevét adja hozzá, minden munkát én kozmetikus végzem... Igy sokat számít ha az ember orvoshoz megy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!