Megtartanátok? Nem lehordást várok, épp elég a magam lelki világa. Gyógyszert nem szedhetek, egészségügyi okokból.
Kúppal védekeztünk/orvos ajánlotta/, még jött ehhez a kiszállás is, de mégis babás maradtam.
Anyagi helyzet nem túl rózsás,van már 2 gyerek, de sok minden nem kellene hiszen a kicsi 2éves ,még szinte minden megvan.
Mégsem tudom mit tegyek.
És apa sem sokat segít a gyerekkel való dolgokban:((mindig minden rám vár..
Ha arra gondolok, hogy mennyire imádom a 2 nagyot össze szorul, a szívem,hogy őt meg nem tudom megtartsam-e.
Ti mit tennétek??
Kedves Kérdező!
Én nagyon boldog lennék ha lenne két szép gyerekem és a harmadikat várnám. :) Én mindenképpen megtartanám. Többszörösen meg fogják hálálni a gyerekeid a mostani, mindennapi munkádat, és a lemondásokkal járó áldozatokat. És hát egy gyermek mindig öröm. Valamiért ő jönni akar, és örülj neki. Sok boldogságot kívánom, és hogy sikerüljön olyan döntést hoznod amit nem fogsz megbánni.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.Apával beszéltünk,Babuci marad:))))))))
Köszi mindenkinek,még egyszer a biztatást, és ajó kívánságaitokat.
Puszi nektek.
Jól döntöttél! Sok sikert és boldogságot!
OFF: Szerintem akinek nyílik a bicskája attól, hogy valaki a mai világban mer egynél több gyereket vállalni, az ne olvassa el ezeket a kérdéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!