Megtartanátok? Nem lehordást várok, épp elég a magam lelki világa. Gyógyszert nem szedhetek, egészségügyi okokból.
Kúppal védekeztünk/orvos ajánlotta/, még jött ehhez a kiszállás is, de mégis babás maradtam.
Anyagi helyzet nem túl rózsás,van már 2 gyerek, de sok minden nem kellene hiszen a kicsi 2éves ,még szinte minden megvan.
Mégsem tudom mit tegyek.
És apa sem sokat segít a gyerekkel való dolgokban:((mindig minden rám vár..
Ha arra gondolok, hogy mennyire imádom a 2 nagyot össze szorul, a szívem,hogy őt meg nem tudom megtartsam-e.
Ti mit tennétek??
Én szerdára voltam előjegyezve reggel 7re egy abortuszra nehéz anyagi helyzet miatt. Háromnegyed hétkor lemondtam...
Átérzem a helyzetedet. De dönteni nem tudok helyetted.
Csak Te tudod eldönteni.Mivel semmit nem tudunk Rólad.Ha jó a kapcsolatod a pároddal,akkor tartsd meg,ha nem annyira,akkor a harmadik gyerek csak ront a helyzeten.
Üljetek le és beszéljétek meg.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, és a biztatást!
Apával igazából nem lenne gond, csak néha ahelyett,hogy "egész" nap gépel/néha feláll-enni-inni:)/, foglalkozhatna többet a kicsikkel.Ez nagyon bosszantó tud lenni számomra:(
De ő hallani sem akar abortuszról!
Szia!
Sajnos okosat senki nem tud mondani, csak annyit amit mindannyian tennénk. Ki így, ki úgy. Én, személy szerint nem vetetném el. A nővéremnek 3 pici lánya van, a férje nem segít neki sokat, mégis elboldogul. Tanul a legnagyobbal, aki 8 éves, a középsővel is foglalkozik, aki 5 éves,és ott van a legkisebb, aki 6 hónapos.
Szerintem se vetesd el. A férjeddel, pedig meg tudod beszélni. Vagyis bocsi, meg próbálhatnád.
Sok sikert!
Szia!
Én is tettem fel nem rég 1 hasonló kérdést.Nálunk is a 3 babával vagyok terhes és nem valami fényesen élünk.Persze nagyon sok mindent megtudok adni a gyermekeimnek,mert az én javamról lemondok csak hogy nekik legyen.Csak hát ott van pl.:a lakáshitelünk is és én jelenleg itthon vagyok gyed-n de ez nagyon kevés.Tudod mit bemásolom: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Neked mennyi idősek a gyerekek?
Nálunk nincs nagy gond apával ha itthon van segít(de azért ő is szeret a gép elött ülni).
Sok sikert a jó döntéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!