Megtartanátok? Nem lehordást várok, épp elég a magam lelki világa. Gyógyszert nem szedhetek, egészségügyi okokból.
Kúppal védekeztünk/orvos ajánlotta/, még jött ehhez a kiszállás is, de mégis babás maradtam.
Anyagi helyzet nem túl rózsás,van már 2 gyerek, de sok minden nem kellene hiszen a kicsi 2éves ,még szinte minden megvan.
Mégsem tudom mit tegyek.
És apa sem sokat segít a gyerekkel való dolgokban:((mindig minden rám vár..
Ha arra gondolok, hogy mennyire imádom a 2 nagyot össze szorul, a szívem,hogy őt meg nem tudom megtartsam-e.
Ti mit tennétek??
Szia!
Én pont ezen gondolkoztam pár napig..Nekem a kisfiam 5hónapos és újra terhes lettem..Az apuka semmit sem segít..3 nap hezitálás után úgy döntöttem,hogy képtelen vagyok elvetetni!!Hiszen ő már bennem fejlődik és én vagyok a menedéke,bennem bízik..Pont én ártsak neki??Meglátod nagyon boldog leszel 3 gyerkőccel!
Szia,
én csak annyit szeretnék mondani, hogy nincs az a rossz anyagi vagy családi körülmény, ami megérné, hogy egy egész életen át hordozd annak a súllyát, hogy megölted a babádat,még akkor is ha ez társadalmilag elfogadott. De végigkísér a tudat,amíg csak élsz..és hidd el nem lehet ezt csak úgy elnyomni....
Szia! Nekem már van három gyerekem (nem is nagyok) , és ősszel a férjem már nagyon vágyott egy negyedikre. Én is szerettem volna negyediket, de később. Azt mondtam a férjemnek, kap egy hónap esélyt, és ha a baba akar jönni, jöjjön (ha meg nem, védekezünk tovább). Hát, én lepődtem meg legjobban, hogy jött. A nagyobbak 5, 3 és fél, másfél évesek, és májusban születik a negyedik, de már el sem tudom képzelni, milyen lenne nélküle (a negyedik picur nálkül). Már nagyon várjuk! Pedig nagyon sokat dolgozik a férjem, vállalkozó...
A három gyerekhez pedig annyit, hogy sokkal jobban megéri, mint a kettő: több a családi pótlék, van családi adókedvezmény (havi 12.000 ft), féláron jár a gyerekeknek a kaja az oviban, suliban, nem kell majd a tankönyvekre se fizetni, és ha megvan mindenetek, akkor nem kell sokat rá költeni.
Én biztos nem vetetném el, nem véletlen, hogy jött a baba, nagyon akart jönni!!!
Sok sikert!
10:41-nek!
Szerintem nem beszélhetsz így más gyerekeiről, különösen nem a majdnemhogy "legyártás" fogalmát használva. Akárhogy is nyílik a bicskád (bár szerintem abszolút jogos, hogy a több gyereket nevelők kapjanak kedvezményeket, főleg ha szeretettel és becsülettel az életre és nem az ingyen-élésre nevelik őket), nem nyilatkozhatsz így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!