Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírnátok, hogy magán orvoshoz...

Leírnátok, hogy magán orvoshoz, vagy SZTK -ba jártok terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy hova járnak többen. Köszönöm előre is.
2015. jan. 20. 13:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Dehogy! Egyáltalán nem kötelező az sztk. Lehet a genetikai UH-ra gondolsz, amit az orvosok általában a kórházban végeznek, mivel vérétel is társul hozzá, ill jobbak az UH gépek, mint a saját magánrendelésén. De az sem kötelező jellegű, én pl az istenhegyi génklinikán voltam (tehát magánban) és semmi gond nem volt ezzel.
2015. jan. 20. 19:06
 22/26 anonim ***** válasza:

És akkor a magánorvos pecsétje is elég a kiskönyvbe az anyaságihoz?

Akik csak magánba jártak: nektek ő pecsételt?

2015. jan. 20. 19:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen, magándoki pecsételt és ugyanúgy jó volt. Ilyenbe nem kötnek bele.
2015. jan. 20. 19:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Sztk-ba járok, de van magándokim, így ha dolgozik,amikor megyek a kötelezőre, akkor lejön megvizsgálni, ekkor természetesen nem fizetek. Nem várja el, hogy a magánrendelésére járjak, eddig kétszer voltam, mert 2 kötelező vizsgálat között merült fel kérdésem..
2015. jan. 20. 19:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elég a magánorvos pecsétje is. Akihez én járok (nem terhesen is, évtizede) van magánpraxisa is, emellett sztk-ban is rendel. Sztk-ban 1x voltam nála két terhesség alatt, amikor vérezni kezdtem és sos megnézett.
2015. jan. 20. 20:06
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 20. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!