Leírnátok, hogy magán orvoshoz, vagy SZTK -ba jártok terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy hova járnak többen. Köszönöm előre is.2015. jan. 20. 13:23
1/26 anonim válasza:
Magánba jártam. Sztk-ban nem rendelt az orvosom.
3/26 anonim válasza:
Magánba, életemben nem voltam sztk-ban!:)
4/26 anonim válasza:
Sztk-ba jártam, semmi probléma nem volt. Ha problémás terhességem lett volna akkor elmentem volna maszek dokihoz.
Szülni is az épp ügyeletes dokinál szültem és semmi rosszat nem mondhatok róla. Az éves szűrésre viszont magándokihoz járok.
5/26 anonim válasza:
A 12. héten sokalltam be az sztk-s dokiból, úgyhogy kerestem egy magánt, és 14. héttől már hozzá jártam.
6/26 anonim válasza:
Magánba járok, nem is tudnék sztk-ba, mert estig dolgozom...de nekem megnyugvás is a magán doki.
7/26 anonim válasza:
Az orvosomnak nem volt magánrendelése, így a kórházba jártam be hozzá. Megbeszélt időpontra, csak hozzá és természetesen vele is szültem.
8/26 anonim válasza:
SZTK-ba jártam mindhárom gyerekkel.
9/26 anonim válasza:
Magánrendelésre, mindkét gyereknél.
10/26 anonim válasza:
Magándokim van,de terhesgondozásra a SZTK-ba járok mindig,ő rendel.Ott nyilván nem fizetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!